JE LI PSG TEŠKO OŠTEĆEN U MADRIDU? / Pogledajte dvije sporne situacije koje su razbjesnile Parižane

Image
Foto: Screenshot

Za Real su strijelci bili Cristiano Ronaldo (45-11, 83) i Marcelo (86), a za Parižane je strijelac bio Adrien Rabiot (33).

14.2.2018.
23:49
Screenshot
VOYO logo

U prvom susretu osmine finala Real je u Madridu pobijedio PSG s 3-1 (1-1) i tako došao do velike prednosti pred uzvrat 6. ožujka na Parku prinčeva. Imat će za čime žaliti gosti jer su stvorili puno prilika, ali ih nisu uspjeli realizirati. Trener PSG-a Unai Emery poslije susreta je rekao kako moraju biti optimistični uoči uzvrata, a osvrnuo se i na suđenje.

"Sudac ih je favorizirao kada su u pitanju prekršaji, žuti karton, a po meni nije bilo penala. Rekli su mi isto tako da je Ramos igrao rukomet u kaznenom prostoru. kriteriji nisu bili ujednačeni", zavapio je Emery poslije susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u 44. minuti francuski vratar Areola obranio je udarac Kroosa, a nakon kornera Lo Celso ga je neoprezno srušio i sudac Rocchi dosuđuje kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu je pak Rabiotov pokušaj blokirao Ramos, a prema ponovljenoj snimci vidi se da je lopta pogodila kepetana Reala u ruku pa se čini da je Talijan mogao pokazati na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo