JE LI NA POMOLU NEZAPAMĆEN PREOKRET? Opsjednuti su Hrvatom koji oduševljava: / 'Treba nam pravi, istinski napadač'

Image

Kineski klub Tianjin Quanjin nije odustao od dovođenja hrvatskog reprezentativca Nikole Kalinića.

9.2.2017.
23:51
VOYO logo

Iako se mislilo da će završetkom prijelaznog roka u Europi završiti priče o transferu Nikole Kalinića, ponovno dolazi do promjena. Fabio Cannavaro, trener kineskog kluba Tianjin Quanjin i čovjek koji je nekad bio službeno najbolji igrač svijeta i osvajač Zlatne lopte iz 2006. godine nakon što je osvojio SP u Njemačkoj s Italijom, vjeruje da ipak može nagovoriti hrvatskog reprezentativca na dolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NE IDE BEZ KALINIĆA: Fiorentina doživjela debakl na Olimpicu, Džeko ponovno nabolji strijelac Serie A

Kaliniću nudili bogatstvo

Kinezi su u siječnju Kaliniću nudili bogatstvo. Mediji su dosta pozornosti posvetili zainteresiranosti Tianjin Quanjina za napadačem hrvatske nogometne reprezentacije koji i ovu sezonu igra sjajno za Fiorentinu. Vatreni je za Viole ukupno igrao u 28 susreta u svim natjecanjima i postigao 14 golova uz 4 dodavanja za gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, kao igrač takvog učinka, takve forme, kvalitete i kalibra odmah se našao na radaru klubova diljem Europe i svijeta, a Tianjin Quanjin s platežnom moći koju ima prometnuo se u klub s najboljom startnom pozicijom.

Do transfera ipak nije došlo

Quanjin nije odustajao, povećavao je ponude (u jednom trenutku ona je iznosila 50 milijuna eura), u Fiorentini su se tresli i na samu pomisao kako bi mogli ostati bez svojeg najboljeg strijelca, napadača i ponajboljeg igrača. No na kraju do transfera nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kad se mislilo kako je Kalinićeva kineska priča s Tianjin Quanjinom gotova, oglasio se Fabio Cannavaro.

'Moja prva želja je Kalinić koji mi se kao igrač jako sviđa'

"Prijelazni rok u Kini je još uvijek otvoren (do 28. veljače) i vidjet ćemo. Moja prva želja je Kalinić koji mi se kao igrač jako sviđa, iako ga nismo uspjeli dovesti iz više razloga. No, ima još vremena pred nama i treba nam jedan pravi, snažni, istinski napadač. Vrijedi pričekati što će na kraju biti", naglasio je Cannavaro, koji nije želio otkriti hoće li njegov klub opet krenuti u lov na Hrvata, prenosi britanski Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, specijalist za transfere Nicolo Ceccarini s talijanskog Mediaset Premium Sporta vjeruje kako Kalinić neće promijeniti svoju odluku i kako će ostati na Artemio Franchi stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kalinić će ostati u Fiorentini i to je logična odluka nakon svega. Igrač i njegova želja uvijek odlučuju u svakom transferu i klubovi ovise o tome. Vjerujem kako Kalinić neće promijeniti odluku, iako će Tianjin vjerojatno pokušati još jednom ga dovesti u svoje redove. No, čini se da je napadač Fiorentine posljednji put bio jasan i da želi ostati na Artemio Franchi stadionu", poručuje novinar Ceccarini.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo