JE LI CRISTIANO ODIGRAO POSLJEDNJU UTAKMICU ZA REPREZENTACIJU? / Evo što je Ronaldo odgovorio na pitanje o budućnosti

Image
Foto: AFP

Ronaldo je za Portugal odigrao 154 utakmice i zabio 85 golova

1.7.2018.
16:39
AFP
VOYO logo

Portugalska nogometna reprezentacija oprostila se od Svjetskog prvenstva u fazi osmine finala nakon što je golovima Edinsona Cavanija 2-1 pobjedu protiv njih slavio Urugvaj. Jedini strijelac za aktualne europske prvake u utakmici igranoj u subotu bio je Pepe.

Na listu strijelaca propustio se upisati Cristiano Ronaldo te je tako najveća zvijezda portugalske reprezentacije, vjerojatno i svih europskih, turnir okončao s četiri postignuta pogotka (tri je zabio u 3-3 remiju protiv Španjolske, jednog u 1-0 pobjedi protiv Maroka). Ono što je upitno jest i jesu li mu to bili posljednji golovi za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzdignute glave

Oprašta li se od dresa izabrane vrste bilo je pitanje koje je upućeno 33-godišnjem napadaču po ispadanju s Mundijala. Prvo je uz čestitke Urugvaju na pobjedi kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, možda i zaslužili više no u nogometu pobjeđuje momčad koja zabije više pogodaka, a oni su postigli dva. Čestitam im. Mi odlazimo uzdignutih glava. Kao kapetan ove reprezentacije znam koliko smo naporno radili i imamo pravo biti ponosni."

Čestitao je Ronaldo i organizatoru turnira koji je 'u svakom pogledu fantastičan', a potom progovorio o onome što donosi sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal će i dalje biti jak

"Budućnost? Nije vrijeme da o tome pričamo niti na temu igrača niti na temu izbornika. Ova će reprezentacija nastaviti biti jedna od najboljih na svijetu, sa kvalitetnim igračima i mladima koji se drže zajedno. Sretan sam i uvjeren u to jer znam da će ova reprezentacija nastaviti se boriti do kraja snaga."

Ronaldo je za Portugal odigrao 154 utakmice i zabio 85 golova. Objema brojkama prednjači pred svim igračima koji su oblačili dres portugalske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo