JE LI BURIĆ NAJVEĆA POGREŠKA HAJDUKA? / Dali mu otkaz, a on s novim klubom briljira u Austriji

Image

Kada je u ljeto prošle godine došlo do promjena u vodstvu Hajduka jedna od popratnih žrtava bio je i tadašnji trener Damir Burić.

2.4.2017.
15:15
VOYO logo

Hajduk je tu sezonu završio na trećem mjestu, a Burić je uživao u potpori ne samo uprave nego i navijača. Malo tko je mislio da će dobiti otkaz pa je dosta iznenađujuća bila njegova smjena.

Novi predsjednik Ivan Kos kao nasljednika mu je doveo malo poznatog Slovenca Marijana Pušnika, ali on je sletio i prije kraja prvog dijela sezone. Potom su se u klub odlučili za Španjolca Joana Carrilla, a pitanje je koliko će on trajati s obzirom da treneri Hajduka u posljednjih desetak godina teško ostanu na klupi duže od sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burić je nakon nekoliko mjeseci pauze dobio posao u austrijskoj Admiri. Pokazao se to kao pun pogodak jer već sedmu utakmicu zaredom ne zna za poraz.

Image

U subotu je Admira gostovala kod Austrije Beč te je upisala pobjedu 2:0 golovima Zwiershitza i Starkla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova momčad se s tri pobjede i četiri remija odmakla od dna ljestvice i trenutno je na petom mjestu. Burić je iz momčadi koja je primila najviše golova u jesenskom dijelu sezone pretvorio u onu s najmanje u nastavki. Tek su ih dobili tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo