JAVIO SE PJACA NAKON POSLJEDNJE UTAKMICE ZA DINAMO: / Modri junak briljirao izjavom nakon susreta

Image

Nogometaši Dinama su u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka svladali Vardar iz Skoplja s 3-2 i s ukupnih 5-3 izborio 3. pretkolo najelitnijeg europskog klupskog nogometnog natjecanja.

20.7.2016.
22:57
VOYO logo

Junak susreta bio je Marko Pjaca. Najveća zvijezda Dinama u srijedu navečer odigrala je svoju posljednju utakmicu u dresu "modrog" kluba. Trener Dinama Zlatko Cico Kranjčar izveo ga je iz igre u 85. minuti, a tribine stadiona u Maksimiru nagradila su ga ovacijama. Zagrebačka publika tako se na najbolji način zahvalila Pjaci na svemu što je dao za klub i za svoja dva pogotka u ovoj utakmici.

HRVATSKI PRVAK JE USPIO: Pjacin oproštaj iz snova, tribine mu skandirale ime, a on odveo Dinamo u 3. pretkolo!

'Dinamu želim sreću u budućnosti'

"Mislim da nisam mogao zamisliti ljepši oproštaj. Moram priznati da sam bio jako nervozan, kao da mi je prva utakmica u životu. Da, prekrasno je večeras bilo igrati ovdje svoju posljednju utakmicu. Dinamu želim sreću u budućnosti i da osvoji novi naslov prvaka", kazao je nakon susreta Marko Pjaca koji još uvijek ne želi otkriti u koji klub odlazi. Iako se to već zna jer o tome bruje svi hrvatski i veći dio europskih medija. Juventus!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"To ćete saznati za nekoliko dana", kazao je sa smiješkom Pjaca i briljirao izjavom. Zaista ne želi reći ime svog novog kluba. Skriva ono što se već zna. Očito iz obveza prema "Staroj dami".

'Dizat ćemo se iz susreta u susret'

I Marko Rog bio je jedan od najzaslužnijih nogometaša za pobjedu protiv Vardara. Vatreni je u 54. minuti izborio kazneni udarac koji je realizirao upravo Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo na kraju pokazali da smo dobra ekipa. Možda nismo u formi u kojoj želimo biti, ali dizat ćemo se iz susreta u susret. Još nismo na onom nivou na kojem želimo biti", izjavio je Rog i čestitao Pjaci na svemu što je dao za Dinamo, na svojoj posljednjoj utakmici u dresu zagrebačkog kluba.

"Želim Marku čestitati na svemu. Zaslužio je transfer u Juventus".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo