JAPAN DVA PUTA VODIO, URUGVAJ IZVUKAO BOD: / VAR, Suarez i Gimenez spasili Urugvajce poraza

Image
Foto: Profimedia, MAXPPP

Urugvaj stigao do četvrtog boda u dva kola

21.6.2019.
10:24
Profimedia, MAXPPP
VOYO logo

Nogometaši Urugvaja dvaput su stizali vodstvo Japana u utakmici 2. kola skupine C Južnoameričkog prvenstva odigranoj u Porto Alegreu, koja je završila podjelom bodova 2-2 (1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba pogotka za Japan postigao je Koji Miyoshi, prvi nakon solo akcije u 25. minuti, a drugi u 59. minuti, kad je urugvajski vratar Muslera loše reagirao na jedan ubačaj, kratko odbio loptu na koju je natrčao japanski reprezentativac i poslao ju u mrežu.

VAR u akciji

Urugvaj je na 1-1 izjednačio u 32. minuti iz kaznenog udarca, dosuđenog zbog prekršaja na Cavaniju, ali tek nakon što je sudac pregledao video snimku. Siguran realizator bio je Luis Suarez. Konačnih 2-2 pogotkom glavom u 66. minuti postavio je Jose Maria Gimenez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu 2. kola u skupini C još moraju odigrati Čile i Ekvador, a na rasporedu je u noći s petka na subotu (1 sat). Trenutačno na ljestvici vodi Urugvaj s četiri boda iz dvije utakmice. Čile ima tri boda, Japan jedan, a Ekvador je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-14300-22352', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinale će se plasirati po dvije najbolje reprezentacije iz svake od tri skupina te još dvije od tri najbolje trećeplasirane momčadi.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo