KLJUČNA UTAKMICA /

Jakirović iz Bakua: 'Došli smo zabiti gol i po rezultat koji nas vodi u Ligu prvaka'

Image
Foto: Pixsell

Domaćini su imali štošta za pitati

27.8.2024.
19:21
Pixsell
VOYO logo

Sergej Jakirović je u društvu braniča Samyja Mmaeea najavio uzvratnu utakmicu Qarabaga i Dinama. Plavi u Azerbajdžanu brane prednost od 3-0 i nadaju se plasmanu u Ligu prvaka.

Image
UTAKMICA SEZONE /

Trener Qarabaga: 'Pripremali smo se kao da je finale. Pritisnut ćemo Dinamo, ali...'

Image
UTAKMICA SEZONE /

Trener Qarabaga: 'Pripremali smo se kao da je finale. Pritisnut ćemo Dinamo, ali...'

"Unatoč velikoj pobjedi u prvoj utakmici, svjesni smo da smo imali i nešto sreće i da nama nije bilo lako. Vrlo smo se ozbiljno pripremili za ovu utakmicu. Protivnik je vrlo jak i dobro pripremljen. Uzimajući sve ovo u obzir, namjeravamo pojačati obranu, jer znamo da moramo u tom segmentu biti još bolji, vjerujem da ćemo tijekom utakmice imati neku priliku, koju ćemo pokušati realizirati. To bi im dodatno otežalo posao. Ne znam koliko će utakmica trajati, ali učlnit ćemo sve da prođemo već nakon 90 minuta'', rekao je strateg hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o tome je li rezultat u Zagrebu bio pošten, Jakirović je bio kratak:

"Nema tu pošteno ili nepošteno, to je nogomet. On se sastoji od toga da se obraniš kad patiš, da zabiješ gol kad imaš priliku. Nogomet se sastoji od grešaka i kako će ih tko iskoristiti. Moglo je biti još golova, u mreži Qarabaga, ali i našoj, na kraju je završilo 3-0."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Došli smo zabiti gol'

Prema riječima Dinamovog trenera, Zagrepčani se u Baku nisu došli samo braniti: "Došli smo po rezultat koji će nas odvesti u daljnju fazu. Ne znam je li to remi, pobjeda ili poraz. Cilj nam je samo ići naprijed. No, došli smo i zabiti gol, nećemo samo braniti prednost, nego želimo i ugroziti Qarabag."

Marokanac Samy Mmaee koji se zasad pokazao kao pravo pojačanje već je igrao na gostovanju kod Qarabaga u dresu Ferencvarosa. Ipak, na ispadanja Plavih od Sparte i PAOK-a nije imao komentara obzirom da tada još nije bio igrač Dinama:

''Igrao sam protiv Qarabaga kada sam bio u Ferencvarosa u pamtim koliko je težak bio susret i koliku je podršku s tribina imao Qarabag. Očekujem tako i ovaj put, čak i jaču atmosferu, ali mi smo spremni na to."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike