pojačan nadzor / Jake policijske kontrole u Splitu uoči utakmice s Mađarskom: 'Tu su helikopteri, dronovi...'

Image
Foto: Pixsell/Shutterstock

Policija u svom redovnom radu osiguranja utakmice kontrolira i društvene mreže

9.10.2019.
14:20
Pixsell/Shutterstock
VOYO logo

Splitska policija u srijedu je, dan uoči nogometne utakmice Hrvatske i Mađarske pred ispunjenim Poljudom na kojem se očekuje 33 tisuće navijača, započela sa sigurnosnim kontrolama s obzirom da je utakmica proglašena kao visokorizična.

 Policajci u uniformi i 'civilu' pojačano su nazočni na splitskim ulicama, budući da se prvi dolasci navijača očekuju tijekom poslijepodneva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Na raspolaganju je veći broj policajaca i iz drugih policijskih uprava, helikopter, dronovi i sve ostalo što im može pomoći u detektiranju i sprječavanju eventualnih incidenata.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić izjavila je za Hinu da su njihovi policajci raspoređeni na svim ključnim punktovima u gradu, odnosno na mjestima gdje će se okupljati navijači.

Policija poziva građane da im dojave ako uoče nerede

 Ponovno pozivaju građane na suradnju i da im dojave ako uoče bilo kakve nerede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Navijače očekujemo, ali i očekujemo da oni neće svi biti navijači istih navijačkih skupina. Očekujemo ih ne samo u Splitu, već i na području cijele županije. Isto tako očekujemo i strane navijače. Molimo građane da ukoliko uoče bilo kakvo sumnjivo ili protupravno ponašanje da odmah nazovu 192. Smatramo da nam u ovom trenutku mogu pomoći i građani", istaknula je Lolić.

 Policija u svom redovnom radu osiguranja utakmice kontrolira i društvene mreže, na kojima su se posljednjih dana pojavile dvosmislene informacija koje ne ukazuju na direktnu ugrozu, ali moraju biti provjerene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo