IZNENADIT ĆE VAS GDJE BI LEGENDARNI VATRENI MOGAO NASTAVITI KARIJER / U? U igri jedan europski velikan i jedan drugoligaš

Image
Foto: Profimedia

Nedugo nakon objave o odlasku počele su spekulacije o tome gdje će nastaviti karijeru

12.6.2020.
17:39
Profimedia
VOYO logo

Legendarni vratar slavne srebrne generacije Vatrenih, Danijel Subašić, objavio je ranije ovoga tjedna kako na kraju sezone napušta Monaco, klub u kojem je proveo posljednjih osam i pol godina.

"Nastavit ću igrati nogomet negdje drugdje. Možda daleko od očiju, ali s grbom Monaca blizu srca", rekao je Subašić u razgovoru za list Nice-Matin. Nedugo nakon objave o odlasku počele su spekulacije o tome gdje će nastaviti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

11.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., polufinale, Hrvatska - Engleska. Danijel Subasic, Zlatko Dalic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Grčka ili Engleska?

Naime, pojedini francuski mediji pisali su o interesu brojnih klubova s Bliskog istoka, ali grčki portal Sport24 tvrdi da je Subašić ponuđen Olympiacosu. No, istovremeno navode kako bi vrlo lako mogao preći i u engleskog drugoligaša, Nottingham Forest.

Olympiacos i Forest imaju istog vlasnika, bogatog Grka, Evangelosa Marinakisa, a grčki mediji tvrde kako za sada ne znaju koji točno od ta dva Marinakisova kluba želi Subašića u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pirejski klub i ove sezone dominira u prvenstvu, trenutno su prvi i imaju čak 17 bodova prednosti pred drugoplasiranim PAOK-om, što znači da su već praktički prvaci. S druge strane Nottinhgam je šesta momčad Championshipa i zaostaju deset bodova za WBA-om, Slavena Bilića, koji drži drugo mjesto, mjesto koje vodi u Premier ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo