IZJAVE JUVEOVOG ŠEFA SADA SU POSTALE HIT: / Pogledajte što je omraženi Agnelli rekao u trenucima dok se raspadala Superliga

Image

Slično je govorio i predsjednik Reala Florentino Perez

21.4.2021.
9:32
VOYO logo

Šest preostalih klubova nogometne Superlige poručilo je tijekom noći kako će nastaviti s planiranim organiziranjem natjecanja bogatih momčadi bez obzira na istupanje šest engleskih klubova.

"Unatoč objavi istupanja engleskih klubova, na što su bili prisiljeni pod pritiskom koji je nad njima izvršen, mi smo uvjereni da je naš prijedlog potpuno u skladu sa zakonom i normativom Europske unije što je danas potvrđeno sudskom odlukom (u Madridu) koja štiti Superligu", navedeno je u zajedničkom priopćenju Real Madrida, Atletica, Barcelone, Juventusa, Milana i Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, iz Italije stižu vijesti da će Milan i Inter slijediti 'engleski obrazac' i uskoro napustiti Superligu. Također, nije sigurno i što će biti s Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, šef Juventusa Andrea Agnelli odbacio je glasine da napušta klub, a u intervjuu za La Repubblicu, koji je dao malo prije nego što su se povukli engleski klubovi, poručio je kako je Superliga 'krvni pakt'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji krvni pakt između klubova, idemo dalje. Ovaj projekt će 100 posto uspjeti. Superliga simulira što mladi rade na digitalnim platformama u natjecanjima u Call of Dutyju i Fortniteu", poručio je. Riječi su mu se ubrzo obile o glavu.

Slično je govorio i predsjednik Reala Florentino Perez. U trenucima kada su počele strujati vijesti o tome da će Chelsea i City napustiti Superligu, on je u intervjuu za L'Equipe izjavio sljedeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bojim se da će klubovi početi napuštati Superligu. Situacija je toliko ozbiljna da su se svi složili kako bismo trebali pronaći rješenje i iznijeti ovaj projekt. Nitko nije bio natjeran da u njega uđe".

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo