Šef Vatrenih se javio: 'Odluku ćemo donijeti nakon ždrijeba'

'Mi ne možemo utjecati na ždrijeb, pa nemam ni neke favorite.

5.12.2013.
17:42
VOYO logo

"Volio bih izbjeći poziciju one europske reprezentacije koje neće biti u četvrtoj jakosnoj skupini. Ta će reprezentacija dobiti jednu od četiri najjače južnoameričke selekcije i još jednu snažnu europsku, što je težak put koji bi bilo zgodno izbjeći", kazao je Kovač, koji je zasad sretan i zadovoljan u Brazilu.

"Vidi se da je početak ljeta, vrijeme je odlično, toplo, a Brazil je lijepa država koja ima svoj šarm. Vidi se da se domaćini trude po pitanju organizacije, ima tu još nekih nedostataka, ali vjerujem da će do početka Svjetskog prvenstva sve biti uštimano i da će biti na nivou kakav ovakav turnir zahtijeva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izvještava službena stranica našeg nogometnog saveza, izbornikovo druženje s kolegama iz drugih reprezentacija započelo je na putu za Brazil.

"Kako je svijet mali, bili smo u istom avionu s delegacijom BiH i Njemačke. Ovdje su jasno već svi izbornici, razgovarao sam s Vahidom Halilhodžićem kojeg sam maloprije vidio u hotelu, kao i s Joachimom Löwom koji je bio u našem avionu. Imamo i zajedničku večeru što će biti odlična prigoda za komunikaciju sa svim kolegama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb će, naravno, imati i određen utjecaj na odabir kampa reprezentacije:

"Morali smo prijaviti FIFA-i tri destinacije za sada, sada ćemo vidjeti poslije ždrijeba tko, s kim i gdje igra, pa će svi na temelju toga donijeti definitivnu odluku gdje će im biti kamp. Mi smo proučili nekoliko opcija, a nakon ždrijeba i detaljne inspekcije tih destinacija donijet ćemo odluku o najboljem rješenju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo