IZBORNIK FURIJE MORA DONIJETI ODLUKU KOJU IŠČEKUJE ČITAVA NACIJA: /

'Ne žuri mi se, to ću učiniti kasnije'

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
7.6.2016.
10:28
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Izbornik Furije u predvečerje prve utakmice Španjolske na Euru protiv Češke odlučiti će s kojim golmanom će krenuti na turniru. Del Bosque bi trebao dobiti priliku od prve minute u posljednjoj pripremnoj utakmici Španjolske, onoj protiv Gruzije, ali to ne znači kako će baš on braniti i u prvoj utakmici Eura.

Image
Foto: AFP, MIGUEL RIOPA

Generalka protiv Gruzije

Španjolska će danas protiv Gruzije odigrati svoju posljednju prijateljsku utakmicu uoči puta u Francusku, a onda izbornik Španjolske mora donijeti veliku odluku koja zanima čitavu Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne žuri mi se s tom odlukom, moguće je da će De Gea braniti danas, Casillas je branio protiv Južne Koreje i to je sve što ću vam reći," tajanstven je bio španjolski izbornik koji je i dodao:

"Još ne moram odlučiti, to ću učiniti kasnije. Razmišljam više o 20 igrača koje mogu koristiti u utakmicama na Euru, tu imam prave dvojbe, želim pronaći idealnu udarnu momčad i što bolje ju uigrati uoči prve utakmice na Euru protiv Češke. Ne znam kako ćemo izgledati u našoj prvoj utakmici, ali znam kako želimo izgledati i to mi je trenutačno preokupacija. Želim to postići već protiv Gruzije," kaže Del Bosque.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo