Trenutno je u Livnom /

Izbornik Dalić otkrio: 'Stalno ističem da novac više nije bitan. Imao sam ja sjajnih ponuda'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dalić je otkrio da je unatoč velikim poslovnim ponudama uvijek birao ostati autentičan, ali i sretan

18.2.2022.
21:46
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, komentirao je važnost novca u njegovom poslu. Naime, Dalić je otkrio da je unatoč velikim poslovnim ponudama uvijek birao ostati autentičan, ali i sretan.

Dalić boravi u rodnom Livnu u Bosni i Hercegovini. Tamo je u velikom intervjuu za portal meridanbetsport.ba pričao o mnogim temama, kao što je ogroman uspjeh Hrvatske na SP 2018, nogometu i svojem poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novac je, nažalost, sredstvo bez koga ne možete. Kada sam morao zbog sebe i obitelji zaraditi novac, otišao sam u Saudijsku Arabiju. Pružila mi se mogućnost i otišao sam bez znanja jezika, običaja, ljudi," rekao je Dalić.

"Potpuno nova, nepoznata situacija, a ja sam se trebao izboriti za egzistenciju i zaraditi. Trebao sam izgraditi svoj put. Sedam godina sam bio vani i riješio sam problem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dalić, Kustić

Novac više nije na prvom mjestu

Dalić ističe da mu više nije najbitnije u životu koliko novca zarađuje. Potpuno suprotno, unatoč primamljivoj ponudi iz Kine on je odabrao neprocjenjivu atmosferu u našoj reprezentaciji.

 “Sada novac i egzistencija više nisu primarni. Što meni znači sada da li imam nečega tri ili pet? Ništa mi ne znači. I zbog toga stalno ističem da novac više nije bitan. Imao sam ja sjajnih ponuda."

Image
europska liga /

Ivan Rakitić oglasio se nakon utakmice s Dinamom, Gavranović: 'Sram te bilo'

Image
europska liga /

Ivan Rakitić oglasio se nakon utakmice s Dinamom, Gavranović: 'Sram te bilo'

"Nakon Svjetskog prvenstva stigao je poziv iz Kine, mogao sam osigurati pet generacija potomaka. To me nije privlačilo. Ovo što ja doživljavam u Hrvatskoj i ovdje u Livnu nema cijenu koju netko može platiti. Toliko poštovanja, radosti nakon utakmica koje pobijedimo."

To me fascinira i veseli i to je moj novac. To je moje bogatstvo. Moje bogatstvo je da me ljudi poštuju, da me svuda lijepo dočekaju i da ja mogu pomoći svakome. Ono drugo, materijalno… Dovoljno mi je ono što imam", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo