IZAŠAO GODIŠNJI POPIS: / Ova dvojica Hrvata su među najvećim svjetskim talentima

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Dvojica hrvatskih nogometaša nalaze se na tradicionalnom popisu 101 najtalentiranijeg igrača svijeta koji izlazi pred kraj svake godine.

20.11.2015.
10:28
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Popis je ranije radio španjolski magazin Don Balon, a prije pet godina je taj posao preuzeo nogometni portal 101 Great Goals. Na njemu se nalaze najtalentiraniji svjetski igrači rođeni nakon 1. siječnja 1994. godine, a ovom prilikom se mjesta našlo za dvojicu Hrvata - Alena Halilovića (19) i Matea Kovačića (21).

"Serijski dobitnik nagrada"

"Halilović je pokazao djelić svog talenta u Barceloni B koja se mučila prošle sezone, a na svoje je konačno došao na posudbi u Sportingu iz Gijona. Ove je sezone postao serijski dobitnik nagrada za igrača utakmice i najavio da bi mogao biti član Barcelonine prve momčadi sljedeće sezone", piše u objašnjenju Halilovićeva uvrštenja na listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je Kovačić u pitanju, autori podsjećaju da je on već godinama redovito na ovakvim listama, zahvaljujući svojim igrama za Dinamo i Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan jer igra s uzorom"

"Veliki transfer u Real Madrid mogao bi mu smanjiti minutažu, ali čini se da je on dovoljno sretan što ima priliku igrati uz svoga uzora Luku Modrića", navodi portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Halilović i Kovačić su i prošle godine bili na ovom uglednom popisu, a društvo im je tada pravio i Tin Jedvaj koji je ovom prilikom izletio ponajviše zbog brojnih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo