peh za pehom / Iz Madrida stigla nova loša vijest za Čačića: otpao još jedan Vatreni iz prvog sastava

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Za Ukrajinu je definitivno otpao i Vedran Ćorluka koji je u susretu ruskog prvenstva između njegovog Lokomotiva i Spartaka ozlijedio stražnju ložu lijeve noge

19.3.2017.
21:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

MADRID - Branič hrvatske reprezentacije i Atletico Madrida Šime Vrsaljko ozlijedio je u nedjelju lijevo koljeno te će propustiti reprezentativnu utakmicu protiv Ukrajine u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo koja će se igrati u petak u Zagrebu, potvrdio je Hrvatski nogometni savez (HNS).

Vrsaljko se ozlijedio u prvoj akciji Atletico Madrida protiv Seville te je već u 2. minuti morao napustiti travnjak Vicente Calderona. Nije bilo kontakta s protivnikom niti loptom. Branič hrvatske vrste je osjetio bol u koljenu zbog čega je sjeo na travnjak. Nakon nekog vremena se podigao i šepajući napustio teren, a umjesto njega u igru je ušao Juanfran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obavljen je prvi pregled no još uvijek nema informacije koliko će morati pauzirati.

"Više detalja bit će poznato nakon pregleda," poručili su s Vicente Calderona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim procjenama 25-godišnji branič će izbivati s terena minimalno deset dana, no u klubu za sada nisu željeli potvrditi takva nagađanja.

Premda još nije poznato koliko će izbivati s terena, Vrsaljko će propustiti utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Ukrajine u kvalifikacijama za SP koja će se igrati u petak u Zagrebu, ali i prijateljski ogled protiv Estonije tri dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je igrao u prvoj postavi Atletica u posljednjih šest od sedam utakmica a u nedjelju ga je zamijenio 31-godišnji Juanfran Torres kojem je to bila 200. utakmica u prvenstvu u crveno-bijelom dresu.

Za Ukrajinu je definitivno otpao i Vedran Ćorluka koji je u susretu ruskog prvenstva između njegovog Lokomotiva i Spartaka ozlijedio stražnju ložu lijeve noge. Ćorluka je zatražio medicinsku pomoć već u 11. minuti susreta, no ostao je na terenu sve do poluvremena kada je ipak procijenjeno kako ne može nastaviti dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo