IZ EINTRACHTA PORUČILI DA KOVAČ OSTAJE, ALI HRVAT JE ZAGONETAN: / 'U nogometu se nikad ne zna...'

Image
Foto: AFP, FRANK RUMPENHORST

Sportski direktor Kovačevog Eintrachta odbacio je mogućnost odlaska hrvatskog stratega

5.2.2018.
12:49
AFP, FRANK RUMPENHORST
VOYO logo

Niko Kovač odlično gura s Eintrachtom u njemačkoj Bundesligi, trenutačno je na šestom mjestu, ali ima samo dva boda manje od drugoplasiranog Bayer Leverkusena.

Dobro snalaženje na klupi njemačkog prvoligaša doprinijelo je da njemački mediji počnu pisati o mogućem preuzimanju velikana Bayerna iz Münchena. Prema pisanju njemačkog Kickera, a prenošenju uglednog Eurosporta, Bayern Munchen želi zadržati privremenog trenera Juppa Heynckesa još jednu sezonu, odnosno uvjeriti ga u ostanak u klubu još jednu sezonu, a onda krenuti po Kovača ili mladog Hoffenheimovog trenera Nagelsmanna koji će tada moći napustiti klub za pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROCURIO PLAN BAVARACA: Evo kako njemački gigant na svoju klupu želi dovesti Niku Kovača

Ipak, špekulacije je prekinuo, barem zasad, sportski direktor Eintrachta Bruno Hübner koji je izjavio kako hrvatski trener sigurno neće prijeći u Bayern sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko će sigurno ispoštivati ugovor do kraja. Naš je cilj da se suradnja i produži," izjavio je Hübner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, hrvatski stručnjak ipak je ostavio malo prostora za odlazak kada je u razgovoru za Sport 1 zagonetno izjavio: "U nogometu se nikad ne zna što će se dogoditi."

TEŽAK PORAZ KOVAČEVOG EINTRACHTA: Bivši izbornk propustio veliku priliku za skok na drugo mjesto

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski izbornik imao je veliku priliku skočiti na drugo mjesto u 21. kolu Bundeslige. Međutim, njegov Eintracht izgubio je na gostovanju kod Augsburga 3:0 te su ostali na šestom mjestu.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo