IVICA OLIĆ UŠUTKAO SVE KRITIČARE NIKE KOVAČA: / Legenda Vatrenih i Bayerna jednom rečenicom svima zatvorila usta

Image
Foto: AFP

Ivica Olić je Bayernov dres nosio od 2009. do 2012. godine

3.11.2018.
12:26
AFP
VOYO logo

Briljantan je bio start Bayernovih nogometaša u ovu sezonu, a zajedno s njim stizali su hvalospjevi na račun Nike Kovača. Uslijedila je rezultatska kriza koja je na hrvatskog trenera sručila salvu kritika, uslijedili su ponovno dobri rezultati, ali i problemi druge vrste s kojima se Kovač mora nositi. U svlačionici navodno postoji 'krtica' koja radi kontra njega i njegovih ideja, potkopava njegov rad i time pomaže suparnicima.

Kovač je oduvijek trener

U ovom trenutku Bayern zauzima drugo mjesto bundesligaške ljestvice s dva boda zaostatka za vodećom dortmundskom Borussijom, no da mjesta i razloga za paniku nema navijačima tog kluba poručuje Ivica Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač igrao je za Bayern od 2009. do 2012. godine s time da je rezultatski najuspješniju sezonu imao 2009/10. Osvojena je tad trostruka kruna i igrao je Bayern finale Lige prvaka, a na korak do najveće titule stigli su Bavarci s Olićem i u sezoni 2011/12 kada su opet poraženi u borbi za naslov. Olić zna kako se 'diše' u Bayernu, a vrlo dobro zna i tko je Niko Kovač pa jasno poručuje:

"On je nevjerojatna osoba i sjajan trener. Igrali smo zajedno u dresu reprezentacije desetak godina i već tada je bio trener na terenu. Sve je vidio i pokušavao popraviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Croatian forward Ivica Olic (L) and midfielder teammate Niko Kovac celebrate after their team defeated Germany in the Euro 2008 Championships Group B football match Croatia vs. Germany on June 12, 2008 at Woerthersee stadium in Klagenfurt, Austria. Croatia won 2-1. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI -- MOBILE SERVICES OUT -- (Photo by ALBERTO PIZZOLI / AFP)

Doći će do naslova

U razgovoru za Sport1 Olić je kazao i rečenicu koja bi trebala smiriti sve nezadovoljne navijače kluba:

"U konačnici će Niko osvojiti naslov prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo