Vatreni otkrio svoj jedini neispunjeni san

Ivica Olić je poručio da će nakon SP-a odlučiti o svojoj karijeri, ali priznaje da ima još jedan neostvareni san. 'To je igranje u Sjedinjenim Državama.

5.12.2013.
9:39
VOYO logo

Ivica Olić, 34-godišnji hrvatski nogometaš, unatoč godinama još uvijek itekako dobro igra, te je jedan od najjačih aduta Wolfsburga.

Za tu je momčad ove sezone, tijekom četrnaest prvenstvenih utakmica, postigao šest pogodaka, a ove je srijede praktički sam uveo momčad u četvrtfinale DFB Pokala. Ušao je kao džoker s klupe u igru, te je u samoj završnici postigao pogodak za pobjedu 2:1 Wolfsburga protiv drugoligaša Ingolstadta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju sezone mi ističe ugovor i stvarno još nisam odlučio što i kako dalje. Zapravo, ne znam hoće li biti dalje", rekao je za A Bolu hrvatski nogometaš i nastavio:

"Imam na ljeto nastup na Svjetskom prvenstvu i te utakmice za Hrvatsku su od posebnog značaja. Odlučit ću nakon toga, možda ostanem u Njemačkoj, možda odem. Možda i prestanem. No, imam jedan san, a to je igranje u Sjedinjenim Državama. Volio bih sebe vidjeti kako igram u MLS ligi", završio je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo