MILAN DRUGI U SERIE A / Ivanušec asistirao u pobjedi Feyenoorda, Bayer napravio još jedan korak bliže naslovu

Image
Foto: profimedia

Nogometaši Bayera svladali su u 26. kolu Bundeslige u gostima Freiburg s 3-2 i opet na vrhu imaju deset bodova više od drugoplasiranoga Bayerna osam kola prije kraja

17.3.2024.
17:41
profimedia
VOYO logo

Luka Ivanušec bio je asistent u pobjedi Feyenoorda 3-2 kod Heerenveena u 26. kolu nizozemske lige.

Image
EURO NOGOMET /

Mladi Hrvat nastavlja trpati u Njemačkoj, Chelsea u golijadi do polufinala kupa

Image
EURO NOGOMET /

Mladi Hrvat nastavlja trpati u Njemačkoj, Chelsea u golijadi do polufinala kupa

Asistenciju je upisao u 37. minuti kada je nakon njegovog dodavanja Wieffer zabio za 1-1. Prethodno je Kohlert u 17. bio strijelac za 1-0 domaćina. Isti igrač u 64. donio je i vodstvo domaćinu. Feyenoord je izjednačio preko Paixaa u 74. minuti, a potom do vodstva i pobjede stigao golom Uede u 88.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanušec je igrao do 71. minute, a Feyenoord je ovom pobjedom stigao do 62. boda te je drugi, sa sedam bodova manje od PSV-a.

Bayer sve bliži prvom naslovu

Nogometaši Bayera svladali su u 26. kolu Bundeslige u gostima Freiburg s 3-2 i opet na vrhu imaju deset bodova više od drugoplasiranoga Bayerna osam kola prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apotekari su krenuli furiozno i poveli golom Floriana Wirtza (2), a u 10. minuti je izjednačio Japanac Ritsu Doan. No, Bayer opet dolazi do prednosti pogocima Čeha Adama Hložeka (40) i Patricka Schika (53), da bi konačan rezultat postavio Yannick Keitel (73).

Josip Stanišić je igrao cijelu utakmicu za goste, koji sada imaju rekordne 22 pobjede, četiri remija i bez poraza su u prvenstvu, te su sve bliže povijesnom, prvom naslovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuća pobjeda Milana

U susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Veronu sa 3-1 vrativši se na drugo mjesto koje je svega nekoliko sati držao Juventus koji je u prvom nedjeljnom susretu odigrao 0-0 protiv Genoe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je poveo u 44. minuti golom Thea Hernandeza, a u 50. minuti Christian Pulišić je udvostručio prednost Rossonera.

Tijanni Noslin je u 64. minuti vratio nadu Veroni, no sve dvojbe je otklonio Samuel Chukwueze pogodivši u 79. minuti za 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan se ovom pobjedom vratio na drugu poziciju sa 62 boda, tri više od Juventusa koji je u prvom susretu odigrao 0-0 protiv Genoe.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo