IVAN JURIĆ POKAZAO ZAŠTO GA ZOVU 'UBOJICA DIVOVA': / Hrvatski trener s Veronom otkinuo bodove Juventusu

Image

Na vrhu ljestvice talijanskog prvenstva je Inter sa 53 boda, četiri više od drugog Milana

27.2.2021.
22:48
VOYO logo

U susretu 24. kola talijanskog nogometnog prvenstva Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, odigrala je 1:1 protiv prvaka Juventusa.

Gosti iz Torina su poveli golom Cristiana Ronalda u 49. minuti nakon odlične asistencije Chiese, a poravnao je Barak u 77. minuti udarcem glavom nakon ubačaja Lazovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći Juventus sada ima 46 bodova, sedam manje od vodećeg Intera, a tri manje od drugog Milana, dok je Verona deveta sa 35 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Lazija

Ranije u subotu Bologna je na svom terenu svladala Lazio sa 2:0. Gosti su prvi imali veliku priliku, no u 11. minuti je vratar domaćih Skorupski obranio kazneni udarac Immobileu, da bi u 19. minuri Mbaye doveo Bolognu u vodstvo. Pobjedu domaćih osigurao je Sansone lijepim pogotkom u 64. minuti za 2:0. Bologna je 11. sa 28 bodova, dok je Lazio ostao šesti sa 43.

U prvoj utakmici dana Spezia i Parma su igrale 2:2. Gosti iz Parme su u prvoj četvrtini utakmice poveli sa 2:0 preko Karamoha (17') i Hernanija (25'), no ponovno nisu uspjeli zadržati dva gola prednosti. Domaćima je vrijedan bod s dva gola u nastavku spasio Gyasi (52', 72'). Parma je tako produžila niz utakmica bez pobjeda u Serie A na 15, a ovo joj je druga utakmica zaredom u kojoj nije zadržala vodstvo od 2:0, prošle nedjelje imala je 2:0 protiv Udinesea, pa je susret završio 2:2. Mladi hrvatski stoper Martin Erlić igrao je čitav susret za Speziju koja se nalazi na 15. mjestu sa 25 bodova, 10 više od 19. Parme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Inter sa 53 boda, četiri više od drugog Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo