ISPISUJE SE POVIJEST PREMIERSHIPA: / Ulaznica za Leicester na crnom tržištu košta poput automobila!

Image
Foto: AFP/BEN STANSALL

Nogometaše engleskog prvoligaša Leicestera još pet kola dijeli do prvog naslova prvaka i ulaznice za njihovu zadnju domaću utakmicu 7.

12.4.2016.
11:17
AFP/BEN STANSALL
VOYO logo

Igrači talijanskog trenera Claudia Ranierija pred sobom imaju pet kola i sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Tottenhama, koji im je jedini suprnik u borbi za naslov engleskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebaju im još tri pobjede u pet kola

Za povijesni uspjeh potrebne su im tri pobjede, a navijači, vodstvo kluba i nogometaši se nadaju da će osvajanje titule proslaviti 7. svibnja na utakmici s Evertonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stadion King Power prima 32.262 gledatelja i sve ulaznice za sraz s Evertonom su rasprodane u 90 minuta. Samo nekoliko sati kasnije na internetu su se ulaznice nudile za cijenu od 3.000 funti, a najviša cijena koja se tražila iznosila je 15.000 funti što je razbjesnilo navijače Leicestera, a i vodstvo kluba koje je reagiralo na preprodaju ulaznica koja nije u skladu s britanskim zakonom.

Sezonu završavaju kod Chelseaja

"Ovo je sezona koja se više nikada neće ponoviti u životu. Nitko nije očekivao da bi se ovakvo što moglo dogoditi", izjavio je jedan od navijača Leicestera koji je ove sezone propustio samo tri utakmice svog kluba, a utakmica 7. svibnja će biti četvrta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju utakmicu ove sezone Leicester će odigrati protiv Chelsea, 15. svibnja na Stamford Bridgeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo