ISKUSNI STOPER ZA NET.HR NAJAVIO TURSKI DERBI: / 'Tudoru se loše piše, Bešiktaš je puno bolji'

Image
Foto: SAKIS MITROLIDIS

Nogometaš Rijeke Ante Kulušić devet je godina proveo igrajući u Turskoj prije nego što se ranije ovog mjeseca odlučio na povratak u Hrvatsku.

27.2.2017.
7:40
SAKIS MITROLIDIS
VOYO logo

Samo par dana kasnije iz zemlje koju je tek napustio stigla je senzacionalna vijest - legendarni nogometaš Hajduka i Juventusa postao je trener najvećeg turskog kluba Galatasaraya.

"Vijest me je iznenadila. Nije čest slučaj da tako mladi trener preuzme veliki klub, ali vjerujem da će napraviti dobar rezultat", smatra Kulušić, nekadašnji branič Hacettepea, Gençlerbirliğija i Balıkesirspora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjene trenera

Galatasaray je posljednjih godina postao poznat po tome što se olako rješava trenera.

"Rezultat je mjerilo svega. Sama činjenica da su mu ponudili mjesto trenera dosta govori o povjerenju koje uživa u klubu", kaže branič Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudoru je ovo drugi klub u Turskoj. U lipnju prošle godine sjeo je na klupu Karabükspor. U 21 utakmici ostvario je osam pobjeda, uz tri remija i deset poraza. Međutim ostat će upamćen zbog pobjeda protiv Bešiktaša i sadašnjeg kluba Galatasaraya. A upravo će te dvije momčadi u velikom derbiju koji je na rasporedu u ponedjeljak u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dajem prednost Bešiktašu, mislim da imaju bolju momčad u ovom trenutku", smatra Kulušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor bi pobjedom u derbiju vratio klub u utrku za naslov prvaka s obzirom na to da pogled na tablicu govori da je Bešiktaš trenutno vodeća momčad prvenstva s 47 bodova dok trećeplasirani Galatasary ima sedam manje. Između njih nalazi se Basaksehir.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo