INTER JE NAPOKON PRONAŠAO ČOVJEKA ZA KLUPU: / Stiže trener iz velikog rivala i sa sobom dovodi jednu zvijezdu

Image

Nakon neuspješnih pokušaja da na klupu dovedu Diega Simeonea iz Atletico Madrida i Mauricija Pochettina iz Tottenhama, čini se da su čelnici Intera napokon pronašli novog trenera.

23.5.2017.
10:30
VOYO logo

Kako u utorak izvještavaju tri talijanska dnevnika, Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport i Tuttosport, aktualni trener Rome Luciano Spalletti (58) trebao bi se preseliti na San Siro i potpisati trogodišnjiugovor s Interom. Spallettiju ugovor s Vučicom istječe s krajem aktualne sezone tako da nikakvih prepreka ne bi trebalo biti za njegov prelazak u Inter koji će ga navodno plaćati četiri milijuna eura po sezoni.

Nainggolan ili Strootmana

Navodno bi sa sobom mogao povesti i jednog od dvojice sjajnih veznjaka, Radju Nainggolana ili Kevina Strootmana, ali morat će se po dolasku u Inter suočiti i s nekim gubicima budući da Nerazzurri planiraju prodaju našeg Ivana Perišića, a vjerojatno i Marcela Brozovića i Evera Banege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spalletti je vodio Romu od 2005. do 2009. godine te ponovno od 2016. Osvojio je s rimskim klubom dva Talijanska kupa, a između dva mandata na Olimpicu radio je u Zenitu iz Sankt Peterburga s kojim je dvaput bio ruski prvak. Trener godine u Seriji A bio je 2006. i 2007.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo