INFARKTNA UTAKMICA U RIMU: / Milan nakon drame u finalu, Kalinić promašio ono što se zabija i žmirečki

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski reprezentativni napadač Nikola Kalinić mogao je biti junak Milana, ali nije

28.2.2018.
23:37
Screenshot
VOYO logo

Bio je ovo uzvratni susret polufinala talijanskog kupa. Prvi susret u Milanu nije dao pobjednika, niti golove. Sve se, dakle, odlučivalo na kultnom rimskom Olimpicu. A u Rimu su navijači oba kluba svjedočili pravoj drami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JUVENTUS IZBORIO FINALE TALIJANSKOG KUPA: Pogodak s bijele točke potvrdio slavlje, Mandžukić propustio zabiti iz izgledne situacije

Nakon što ni nakon 210 odigranih minuta, znači čitave prve utakmice, te 120 minuta igre u drugoj nije bilo pobjednika (Kalinić u 118. minuti promašio čisti zicer za pobjedu Rossonera, lopta je otišla iznad prečke) odlučivalo se lutrijom jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toj lutriji jedanaesteraca sretniji i spretniji bio je Milan koji je rezultatom 5-4 otišao u finale gdje ga čeka Juventus Marija Mandžukića. Inače, Milan u posljednjih 13 susreta ne zna za poraz, što je njihov najduži niz još od prosinca 2009. godine...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genaro Gattuso kao trener probudio je i razbudio momčad Milana koja je sad na dobrom putu da u Serie A i u finalu Kupa napravi pakao svojim protivnicima. Gatusso i igrači ovog slavnog talijanskog kluba nisu skrivali oduševljenje prolaskom u finale, što i sami možete vidjeti dolje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio je do ovog susreta bio u nizu od tri utakmice bez poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin Lazio bolje je otvorio utakmicu, a u prvih pet minuta sjajni mladi talijanski vratar Donnarumma morao je skidati Immobileovu priliku te pokušaj Milinkovića-Savića, srpskog nogometaša koji je kasnije promašio kazneni udarac. Prvu je priliku Milan imao u 18. minuti kada je pokušao Suso. Lazio je u prvom poluvremenu umalo sam sebi zabio autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donnarumma je, pak, umalo pogriješio kod pokušaja Immobilea, ali nitko od suigrača nije pratio loptu pa je završilo dobro za Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu Milan je zaprijetio preko Davidea Calabrije, ali je Strakosha to obranio, a onda je turski internacionalac Hakan Calhanoglu propustio zabiti iz sjajne prilike. Pucao je pokraj vratnice, a imao je slobodnog Susa koji je čekao loptu. Da je to vidio, bio bi to vjerojatno gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju priliku u 90 minuta igre imao je Lazio, Felipe Anderson je išao u kontru, ali je sudac svirao kraj što je razbijesnilo domaće igrače koji su zasuli uvredama glavnog arbitra susreta. Nikola Kalinić je u igri bio od 70. minute kada je zamijenio Cutronea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo