INCIDENTI POVEZANI S UTAKMICOM U KOJOJ JE DINAMO ISPAO IZ EUROPE: / Privedeno sedam osoba, teže ozlijeđen jedan Britanac

Image
Foto: Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Iz policije su potvrdili da je sama utakmica odigrana bez incidenata

12.12.2019.
11:32
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Policijska uprava zagrebačka objavila je priopćenje dan nakon utakmice između Dinama i Manchester Cityja na stadionu Maksimir.

Image
DINAMO ISPAO IZ EUROPE: /

City razbio Modre i okončao im san o osmini finala LP-a, a još gora vijest stigla je iz Ukrajine

Image
DINAMO ISPAO IZ EUROPE: /

City razbio Modre i okončao im san o osmini finala LP-a, a još gora vijest stigla je iz Ukrajine

Iz policije su potvrdili da je prije, za vrijeme i nakon utakmice zbog alkoholiziranosti privedeno sedam osoba te kako ima saznanja da je na području Maksimira jedan 57-godišnji Britanac teže ozlijeđen i policija istražuje taj događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti koje su uzrokovale ozljedu", stoji u propćenju.

Priopćenje zagrebačke PU prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer, 11. studenoga od 18,55 do 20,48 sati, na Gradskom stadionu Maksimir odigrana je nogometna utakmica UEFA Lige prvaka između GNK „Dinamo“ i FC „Manchester City“, na kojoj je bilo nazočno 29.400 gledatelja, od čega 650 gostujućih. Prije, za vrijeme i nakon utakmice u službene prostorije privedeno je sedam osoba starosti između 21 i 42 godine (zbog alkoholiziranosti).Također imamo saznanja da je na području Maksimira jedan državljanin Velike Britanije starosti 57 godina teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti.Unatoč tome, osiguranje utakmice, iako vrlo posjećene i sa sigurnosnog aspekta zahtjevne, proteklo je korektno, s obzirom da je sama utakmica odigrana bez incidenata. Međutim s obzirom na jedan izdvojeni događaj u kojem je strani državljanin teško ozlijeđen, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti koje su uzrokovale ozljedu.Protupravnih ponašanja u smislu oštećenja imovine grada Zagreba, nije bilo. Ovim putem želimo ujedno iskoristiti priliku i zahvaliti građanima kao i svima onima koji su sportskim navijanjem pridonijeli pozitivnoj atmosferi na Stadionu te koji su poštivali upute organizatora, redara i policijskih službenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo