DALIĆ POVUKAO PRAVI POTEZ / Senzacija u redovima Vatrenih: 'Impresionirao je i njega i čitavu javnost'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Zlatko Dalić impresioniran je senzacionalnim novim Vatrenim

9.10.2021.
21:50
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je na Cipru, u sklopu 7. kola skupine H kvalifikacija za SP 2022. u Kataru, ostvarila 3-0 pobjedu. Bila je to pobjeda s autoritetom i još jedan jesenski korak prema Mundijalu je napravljen, uz najmlađu obranu Hrvatske koja je ikad istrčala u kvalifikacijama. Rodila se tako nova obrana Vatrenih s bundesligaškim štihom.

Image
VATRENI ODRADILI POSLJEDNJI TRENING /

Novinarka na terenu primijetila između redaka Dalićevu namjeru

Image
VATRENI ODRADILI POSLJEDNJI TRENING /

Novinarka na terenu primijetila između redaka Dalićevu namjeru

Mrtva utrka u skupini H

No, ništa još nije napravljeno jer u skupini H se vodi mrtva trka. Hrvatska i Rusija na čelu su grupe s 16 bodova. Vatreni imaju bolju gol razliku 11-1 u odnosu na 11-4 Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovim kvalifikacijama, gol razlika je bitnija nego međusobni omjer. Samo prvi u skupini ide na SP, drugoplasirani će na dodatni turnir. Hrvatska na prvi pogled ima lakši raspored od Rusije. Do kraja kvalifikacija Hrvatska će odigrati još tri susreta.

'Nitko ne želi da zadnja utakmica na Poljudu odlučuje o plasmanu'

U ponedjeljak protiv Slovačke u Osijeku, u studenom putuje na Maltu i nitko ne želi da zadnja utakmica na Poljudu odlučuje o plasmanu. Tu bi nam mogli pomoći Slovenci koji su dalje u igri i koji u sljedećem kolu dočekuju naše najveće konkurente Rusiju, koja u studenom igra sa Ciprom kod kuće prije nastupa u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbornik Dalić je sinoć nakon Cipra odmah povukao potez", kazao je Marko Vargek u sportskim minutama RTL-a Danas. Ivona Hemen prati Hrvatsku u Osijeku.

'U posljednje tri utakmice zabio je gol ali i asistirao'

"Luka Sučića impresionirao je nogometnu javnost utakmicom protiv Norveške. U posljednje tri utakmice zabio je gol ali i asistirao te je zaista impresionirao i izbornika Bišćana kao i Zlatka Dalića. On i ostala prva postava danas nisu prisustvovali treningu. Izbornik ih je odmarao", kazala je Ivona Hemen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Luka Sučić prava je senzacija u redovima Vatrenih, jer mu je samo 19 godina a standardni je u RB Salzburgu, sudioniku Lige prvaka. Što se još danas događalo u Osijeku pogledajte u priloženom prilogu RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo