IMAMO BIZARNU SITUACIJU S MODRIĆEM: / Ima Zlatnu loptu, najbolji je prema FIFI i UEFI, svjetski doprvak, a stavili su ga u drugu momčad

Image
Foto: Profimedia

Dojma smo da bi aktualni najbolji igrač svijeta, osvajač četiriju naslova Lige prvaka s Realom u pet godina trebao imati mjesto u udarnoj postavi

20.9.2019.
10:52
Profimedia
VOYO logo

Iako je posljednjih godinu dana suočavan sa silnim kritikama na račun igre, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, i dalje je, službeno, najbolji igrač svijeta. Prošle je godine zbog osvajanja Lige prvaka s Real Madridom i drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji s Hrvatskom prvo UEFA, zatim i FIFA odlučila proglasiti Modrića najboljim na svijetu, a na koncu je dobio i najprestižniju nagradu koju nogometaš može dobiti, čuvenu Zlatnu loptu.

Modrić je počistio konkurenciju, dakle, Cristiana Ronalda, Lionela Messija, Mohameda Salaha, Kyliana Mbappea i još mnoge druge, ali je i dalje bio žestoko osporavan, odnosno podcjenjivan. Posljednji dokaz da mnogi još uvijek ne smatraju Modrića jednim od najboljih nogometaša današnjice, a samim time ih svih vremena, vidljiv je u članku Squawke, internetske stranice koja se bavi nogometnom analizom i statistikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su se pozabavili i složili udarnu postavu Lige prvaka u posljednjih deset godina, odnosno, složili su dvije momčadi, udarnu i pričuvnu. U udarnu ekipu stavili su Neuera na gol, Ramosa i Piquea na stopere, Alvesa desno, Marcela lijevo, Barceloninu vezu Busquets-Xavi-Iniesta, te Messija, Ronalda i pazite sada Balea.

Image

Squawka

Nas više zanima ona druga momčad jer u nju su ugurali Modrića, koji je u tih deset godina, koje su obračunavali, osvojio četiri Lige prvaka. Ovdje su na vrata postavili Navasa, na stopere Godina i Varanea, desno Lahma, lijevo Alabu, u sredini Kroosa, Modrića i Casemira, a u napad Robbena, Neymara i Lewandowskog. Ne znamo kako vi razmišljate, ali dojma smo da bi aktualni najbolji igrač svijeta, osvajač četiriju naslova Lige prvaka s Realom u pet godina i jedini tip koji je u posljednjih deset godina dobio Zlatnu loptu pored Messija i Ronalda, trebao imati mjesto u udarnoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Squawka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo