IMA LI U PRVIH 11 MJESTA I ZA MANDŽUKIĆA I ZA KALINIĆA? / 'Imam početnu postavu u glavi, sve ćete vidjeti u nedjelju'

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacije otputovala je u subotu u Reykjavik gdje je dan kasnije (20.45) čeka dvoboj šestog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Islanda.

10.6.2017.
11:54
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Iako zbog ozljeda ne može računati na Danijela Subašića, Ivana Rakitića, Šimu Vrsaljka, Vedrana Ćorluku, Marka Pjacu, Andreja Kramarića i Marka Leškovića, izbornik Ante Čačić ne očajava.

Image
ČAČIĆ IZNENADA OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG IGRAČA: /

'Ovo je najjača skupina, nikad nismo imali teži put na Svjetsko prvenstvo'

Image
ČAČIĆ IZNENADA OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG IGRAČA: /

'Ovo je najjača skupina, nikad nismo imali teži put na Svjetsko prvenstvo'

'Uvijek na tri boda'

"Hrvatska uvijek i protiv svakoga ide na tri boda, to ćemo nastojati ostvariti i u nedjelju. Čeka nas vrlo zahtjevna i važna utakmica jer je neophodno upisivati bodove ako želimo biti prvi u skupini. Island je iznimno kvalitetan, uostalom izgubio je samo od nas u ovom kvalifikacijama. No, mi imamo kvalitetu, imamo ambiciju, imamo potreban entuzijazam", rekao je Čačić u zagrebačkoj zračnoj luci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ante Čačić

Dodao je kako u glavi već ima početnu postavu, ali je nije želio otkriti.

"Moram čekati popodnevni trening, ali rekao bih da već imam početnih 11. No, to ćete vidjeti sutra. Ima li mjesta i za Mandžukića i za Kalinića u prvih 11? Ima mjesta za sve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svi su motivirani protiv nas'

Čačić je dobro proučio sve prednosti i mane predstojećeg suparnika.

"Kvalitete Islanda su u kompaktnosti, u momčadskoj igri, u disciplini, u upornosti koju imaju svih 90 minuta. Hrvatska je veliki motiv za svaku reprezentaciju tako da će domaćin imati veliku podršku i bit će motiviran. Moramo napraviti sve da se nametnemo u toj utakmici i da dođemo do dominacije", dodao je Čačić koji smatra da trojac iz finala Lige prvaka, Modrić, Kovačić i Mandžukić, neće imati problema zbog umora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali su napornu sezonu i trebalo im je malo duže da se odmore i osvježe. Mislim da smo u tome uspjeli. Sva trojica imaju ogroman motiv i vjerujem da će to opravdati u hrvatskom dresu", zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo