Slaven traži izlazak iz krize / Ikona Slaven Belupa preuzela klub: 'Svjesni smo situacije i želimo da se stvari što prije okrenu'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Rođeni Koprivničanin u Slavenu je proveo gotovo cijelu svoju profesionalnu karijeru

14.11.2018.
15:23
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Slaven Belupo u rezultatskoj je krizi. Trener Tomislav Ivković još je prije nekoliko dana otišao, a na klupi ga je zamijenila legenda koprivničkog kluba Vedran Purić sa svojim pomoćnicima Ivicom Sertićem i Marijom Hontićem.

"Ne zamaramo se s tim kada će doći idući trener, već smo u potpunosti posvećeni treninzima i pripremi momčadi za gostovanje kod Hajduka koje nas čeka za desetak dana. Želimo da ekipa bude na 100% u Splitu i na taj način koncipiramo aktivnosti. Suradnja s trenerom Sertićem odlična je i vjerujem da ćemo napraviti dobar posao", objasnio je trener Vedran Purić za službenu stranicu Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još donedavno bio je kapetan Slaven Belupa, a sad je 32-godišnji Purić "uskočio" u ulogu trenera. 

"Svi dečki zaista su pravi profesionalci i nemam nijednu zamjerku u ova dva dana na njihovo ponašanje i odnos prema treningu. Svjesni su i sami situacije u kojoj se svi skupa nalazimo i vidim na njima jednu veliku želju da ju što prije okrenu, da sve krene nabolje", kazao je Purić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođeni Koprivničanin u Slavenu je proveo gotovo cijelu svoju profesionalnu karijeru. Upisao je 287 nastupa, u kojima je s pozicije desnog beka zabio dva pogotka. Najveće ostvarenje bio mu je nastup u Kupu UEFA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo