Ikona Reala slomila šaku i zaprijetila predsjedniku: 'Ili On ili mi!

Španjolski mediji nagađaju o čemu su s predsjednikom Reala Florentinom Perezom iza zatvorenih vrata u utorak razgovarali Iker Casillas i Sergio Ramos.

24.1.2013.
11:46
VOYO logo

Najkraće rečeno, senatori u svlačionici madridskog kluba predsjedniku Perezu i glavnom direktoru Joseu Angelu Sanchezu došli su s jednostavnim ultimatumom: "Presidente, biraj između nas i Njega! Vodstvu kluba španjolski su reprezentativci izložili stav da više ne žele igrati za portugalskog trenera i da će više važnih igrača predstojećeg ljeta zatražiti transfer ostane li Mourinho u klubu. Madridski sportski dnevnik preko svojih insidera saznaje da igrači računaju kako im Portugalac od ljeta više neće biti trener. No, na službenu reakciju iz Kraljevskog kluba nije trebalo dugo čekati. "Taj je članak obična laž kojom se želi destabilizirati klub Kao što vidite. Potpuna je neistina da su mi klupski kapetani tijekom zajedničkog ručka u utorak postavili bilo kakav ultimatum vezan uz trenera ili bilo što drugo. Kao što je običaj svakog siječnja, glavni direktor Jose Angel Sanchez i ja smo se našli na ručku s kapetanima isključivo kako bismo dogovorili premije za različita ovosezonska natjecanja."

http://rutube.ru/embed/6112803

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A vratara Reala Ikera Casillasa očekuje šest do 12 tjedana pauze zbog prijeloma prve metakarpalne kosti koju je zadobio u 17. minuti uzvratnog dvoboja četvrtfinala Kraljeva kupa protiv Valencije.

Njegov suigrač Alvaro Arbeloa nespretno ga je nagazio. Obojica su istodobno krenuli na intervenciju pred golom pa je došlo do sudara. Casillas je morao napustiti igru. Testovi kojima se tijekom noći podvrgnuo u Madridu pokazali su prijelom kosti u šaci lijeve ruke. Iako je pred Španjolcem još priličan broj pregleda, u liječničkoj službi kluba pretpostavljaju da bi se Casillas na travnjake mogao vratiti moguće tek krajem travnja. Drugim riječima, pred sam kraj sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo