euro proljeće nikad bliže! / Igrači Dinama o novoj velikoj pobjedi: 'Na poluvremenu smo se dogovorili da ćemo preokrenuti!'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dinamovi igrači govore o tome kako su preokrenuli rezultat i došli do velike pobjede nad Trnavom

25.10.2018.
21:56
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

'Modri' su dominirali, no Trnava je povela. Nakon prvih 45 minuta u Slovačkoj scenarij se na terenu nije odvijao kako su se u redovima hrvatskog prvaka nadali. 

Ipak, pogocima Gavranovića i Oršića Dinamo je preokrenuo susret i upisao maksimalan učinak - tri od tri i devet bodova za vrh tablice - nakon svega više no ikad vjerujemo u razvoj situacije kakav se na Maksimiru ne pamti 48 godina, kad je Dinamo posljednji put uspio prezimiti u Europi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teška utakmica, ali najvažnije je da smo uzeli tri boda i primakli se europskom proljeću. Primili smo taj gol, ali vjerovali smo u sebe. Nismo klonuli, dogovorili smo se u svlačionici da idemo okrenuti. Rekli smo si da ćemo ginuti jedan za drugog i da će golovi doći. Nismo pali niti na jednom testu, zasluženo imamo tri pobjede iz tri utakmice", rekao je Dinamov veznjak Amer Gojak nakon utakmice, nakon svega pozvavši navijače da ih u velikom broju podrže na Maksimiru 8. studenog, kad će s Trnavom odigrati uzvrati susret.

"Pjesma je u svlačionici, još su glave vruće. Nismo svjesni što smo ostvarili. Još nam treba, koliko, jedan bod da osiguramo europroljeće? Gubili smo, ali pokazali smo da smo prava momčad, ali okrenuli smo i presretni smo", rekao je Dino Perić, u potpunom transu nakon velike pobjede. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poništili su nam gol, mislim da je bio regularan. Onda smo primili iz nekakve šanse, ne bih to nazvao ni udarcem. Ali eto, skupili smo glave, ginuli jedan za drugog i ispalo je to super", zaključio je Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo