Dino Skorup /

Igrač Hajduka na posudbi u Šibeniku: 'Malo sam uznemiren, morao sam ugasiti mobitel'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dino Skorup, Hajdukov nogometaš na posudbi u Šibeniku, otkrio je kakva atmosfera vlada u svlačionici Narančastih

14.5.2022.
15:05
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Utakmica Šibenika i Dinama već je danima u fokusu nogometne javnosti. Navijači Modrih su razgrabili sve predviđene ulaznice, a domaćini su objavili kako su povećali kapacitet gostujuće tribine.

Ovaj dvoboj s nestrpljenjem prate i navijači Hajduka, jer jedina nada Majstora s mora da ove godine dođu do naslova prvaka je da Šibenik otkine bodove Dinamu pa da Bili i Modri o prvaku odlučuju u posljednjem kolu na Maksimiru, naravno uz uvjet da Hajduk odradi svoj dio posla protiv Istre u subotu navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobio sam preko 500 poruka'

Šibenik u svojim redovima ima nekoliko posuđenih igrača Dinama, ali i Hajduka, a jedan od onih koji je iz svlačionice splitskog kluba privremeno prešao na Šubićevac je i Dino Skorup koji je za Dalmatinski portal otkrio kakva atmosfera vlada u njihovoj svlačionici.

"Malo sam uznemiren. Svi zovu, šalju poruke. Velika su očekivanja od nas. Igramo protiv Dinama, možemo pomoći Hajduku u borbi za titulu. Dobio sam preko 500-600 poruka. Ugasio sam Internet i mobitel, nije mi baš ugodno da mobitel stalno zvoni od poruka i poziva", otkrio je Skorup novinaru Dalmatinskog portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Invazija BBB-a /

Šibenčani povećali kapacitet gostujuće tribine za ogled s Dinamom zbog par tisuća zahtjeva za karte

Image
Invazija BBB-a /

Šibenčani povećali kapacitet gostujuće tribine za ogled s Dinamom zbog par tisuća zahtjeva za karte

Šibenčani ovog proljeća igraju dosta slabo no pobijedili su Istru prošlog vikenda te se situacija malo popravila.

"Lakše se pripremiti za Dinamo. Imamo nekih sitnih ozljeda, ali mislim da ćemo biti na sto posto. Čeka nas utakmica s najvećim mogućim pritiskom. Odlučuje se o prvaku. Na nama je veliki pritisak", najavio je Skorup.

'Ako u prvih pola sata ne primimo gol, mogli bi izvući pozitivan rezultat'

Otkrio je mladi nogometaš Hajduka na posudbi kako je u kontaktu s kolegama ih kluba s Poljuda te konstatirao kako cijela momčad želi dobar rezultat, ali ne zbog Hajduka ili Dinama već zbog sebe.

"Svi govore da žele pobijediti. Svaki igrač na posudbi iz Dinama ima za cilj pokazati se i skrenuti na sebe pozornost. Nikome nije u cilju odigrati lošu utakmicu', kazao je, a onda i otkrio što smatra da bi moglo presuditi ovaj važni susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako u prvih pola sata ne primimo gol, mislim da bi mogli izvući pozitivan rezultat. Imamo dobre igrače naprijed. Delić ima devet golova i devet asistencija, može zapapriti. Tu je i Marin", zaključio je Dino Skorup na kraju razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo