Štimac otkrio tko uskoro upada među Vatrene

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac odlučio je prekinuti 'natezanja' oko Alena Halilovića te je izjavio kako će dobiti poziv za utakmicu sa Škotskom.

4.5.2013.
14:39
VOYO logo

Podsjetimo, proteklih mjeseci se često spominjalo kako se u reprezentaciji BiH nadaju da bi Dinamova mlada zvijezda Alen Halilovićmogao odjenuti njihov dres, no Igor Štimac ga se uskoro sprema 'gurnuti' među Vatrene.

"Pitanje Halilovića ću s dnevnog reda skinuti vrlo brzo, on će dobiti pozivnicu za utakmicu sa Škotskom. U stalnom sam kontaktu s Alenom i njegovim ocem. Malo se pretjeralo u veličanju njegovog talenta, i zato pozdravljam doziranje Krune Jurčića. Halilović je igrao za sve mlade reprezentacije, previše je to za njega. Ako ga se ne odmara, doći će u veliki problem, koji će biti teško sanirati", izjavio je Štimac za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alen je povećao neke svoje kapacitete i mora to i nastaviti kako bi bio potpuno zreo igrač. Međutim, moramo biti svjesni i njegovih godina. Ne možete u bocu od litre uliti dvije litre vode. No, činjenica je da Alen sazrijeva krupnim koracima i mora iskoristiti ovu priliku da postane reprezentativac Hrvatske. Time sam sve rekao", izjavio je Jurčić za Dinamovu internetsku stranicu.

Podsjetimo, kvalifikacijska utakmica za SP 2014. između Hrvatske i Škotske igra se 7. lipnja u Zagrebu, a nakon ljetne pauze Vatrene očekuje gostovanje u Srbiji (6. rujna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo