IBRAHIMOVIĆ U SVOM STILU OBJASNIO ODLUKU: / 'Švedska je favorit jer je ionako bolja bez Zlatana, ali dolazim. Kako? Avionom'

Image

Švedski nogometaš je u svom karakterističnom stilu objasnio svoju odluku

27.4.2018.
12:00
VOYO logo

Zlatan Ibrahimović ipak neće igrati za Švedsku na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, objavio je jučer putem Facebooka Švedski nogometni savez. Odluku o neodlasku na SP donio je sam Ibrahimović, kazao je direktor švedske reprezentacije Lasse Richt.

IBRAHIMOVIĆ DONIO ODLUKU O NASTUPU NA SP-u: ‘Razgovarao sam sa Zlatanom i on mi je potvrdio’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru s novinarima tijekom treninga LA Galaxyja, Zlatan je u svojem stilu komentirao kako ne sumnja u svoje sunarodnjake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Švedska je favorit"

"Mislim da je Švedska favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva jer joj je ionako bolje bez Zlatana. Nisam dio reprezentacije i tako je i dalje otkad sam se povukao", rekao je Ibrahimović koji je ranije najavio da će svejedno doći u Rusiju pa je novinare zanimalo u kojoj ulozi.

"Da li dolazim na Svjetsko prvenstvo? Da, dolazim. To govorim cijelo vrijeme. Kako? Letjet ću avionom", objasnio je Ibrakadabra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibra je najbolji švedski strijelac u povijesti, zabio je 62 gola u 116 utakmica za nacionalnu reprezentaciju, koja će u Rusiji igrati u skupini F s Južnom Korejom, Njemačkom i Meksikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo