ZANIMLJIV SLUČAJ / I to je Hrvatska: Sudac u ulozi igrača prijetio sucu i dobio osam mjeseci zabrane igranja!

Image

Ono što je najzanimljivije jest da je od 2014. godine uz nogometnu karijeru njegovao i onu malonogometnog sudca, a nedavno je sudio i u najvišem rangu

24.2.2023.
21:51
VOYO logo

Hrvatski nogomet unikatan je cvijet. Zanimljivih detalja ima i u najvišim rangovima nogometa i futsala no kako se spuštamo po ligama niže to su stvari sve zanimljivije.

Upravo takav jedan primjer stiže iz Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske. Prema pisanju portala Dalmatinski nogomet, disciplinski sudac je donio odluku po kojoj se Ivan Mujan, igrač MNK Solin 1980 kažnjava zabranom igranja prvenstvenih utakmica zbog psovanja, vrijeđanja i ozbiljnih prijetnji sucu poslije utakmice 10. kola ŽMNL između FC Kaštela i MNK Solin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti medij donosi informaciju kako je spomenuti igrač nakon utakmice došao do zapisničkog stola i vikao na prvog suca susreta tvrdeći da će ga 'ubiti i ići u zatvor'. Nakon toga je nastavio prijetiti i vrijeđati djelitelja pravde.

Inače, riječ je o nogometašu koji je prošao čitav niz je prošao čitav niz dalmatinskih klubova, od Zagore i Krilnika do SOŠK-a iz Svirča, a mali nogomet je igrao za Torcidu, Ustanik, HD i Bačvice te naposljetku je završio u dresu Solina. Ono što je najzanimljivije jest da je od 2014. godine uz nogometnu karijeru njegovao i onu malonogometnog sudca, a nedavno je sudio i u najvišem rangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo