I MODRIĆ JE DIO POVIJESNO SLABE REALOVE SEZONE: / Jasno je da je loše, ali ovo otkriva koliko je zapravo situacija katastrofalna

Image

Ukupno je ove sezone Real Madrid odigrao 18 utakmica na Santiago Bernabeuu

26.1.2018.
14:27
VOYO logo

Čini se da domaći stadion Santiago Bernabeu nije prednost nogometaša Real Madrida, više je igranje pred svojim pristalicama teret za tu momčad, potvrđujući to podacima navodi Marca.

Realovi nogometaši, a dio momčadi su i hrvatski veznjaci Luka Modrić i Mateo Kovačić, pobijedili su u devet domaćih utakmica, remizirali u njih pet, a četiri ih izgubili pred svojom publikom što predstavlja najslabiji učinak momčadi u klupskoj povijesti. Samo u sezoni 2006/07 upisavali su Realovi nogometaši slične brojke no niti tada nisu na kontu imali toliki broj poraza kao u ovoj sezoni. Preciznije, omjer im je tada iznosio – devet pobjeda, šest remija i tri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema podrške publike

Valencia, Levante, Real Betis, Tottenham, Barcelona, Villarreal, Fuenlabrada, Numancia i Leganes klubovi su čije momčadi nisu poražene na Bernabeuu.

Pitajući se zašto su rezultati toliko loši i zašto se nižu kroz razna natjecanja od različitih tipova momčad 'pa je nemoguće pronaći obrazac', kao mogući razlog navodi se nedostatak podrške s tribina. Protiv Leganesa, tako se dodaje, Achraf Hakimi, Theo Hernandez i Karim Benzema bili su konstantno na udaru navijača, a i cijela je momčad ispraćena zvižducima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo