Dinamovom kapetanu stigla šamarčina: 'Od kud mu uopće hrabrosti da se javlja'

17.10.2014.
15:17
VOYO logo

Šimunić je Josipovića prozvao u pismu objavljenom na Facebooku upitavši ga zašto se nije pozabavio izgredom na beogradskoj Marakani kada je zapaljena hrvatska zastava, a hrvatski igrači i navijači vrijeđani transparentima i povicima, te hoće li reagirati na skandiranje srpskih navijača na utakmici Srbija-Albanija "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata".

"Mislim da gospodin Šimunić ne čita novine i ne gleda televiziju pa zato postavlja takva pitanja. Ali, podsjetit ću, šteta koju je učinio Hrvatskoj kao državi, našem nogometu, reprezentaciji onim sramotnim ponašanjem na stadionu je nenadoknadiva i ne znam od kud mu uopće hrabrosti da se javlja po tom pitanju", odgovorio je Josipović danas u Samoboru upitan za komentar Šimunićevog pisma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josipović je danas u Samoboru nazočio svečanoj sjednici Grdaskog vijeća u povodu Dana grada, a uručio je i odlikovanja pripadnicima 151. samoborske brigade.

Šimunića je UEFA zbog skandiranja "Za dom spremni" nakon utakmice dokvalifikacija između Hrvatske i Islanda kaznila s deset utakmica zabrane igranja za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo