UOČI ITALIJE: / Procurila cifra za koliko bi Perišić mogao put Intera

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

I dok Liverpool svim silama želi dovesti hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, čini se da Inter ide njihovim stopama glede Ivana Perišića.

12.6.2015.
19:33
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Perišić je stalno u mislima trenera Intera Mancinija, jer on se savršeno uklapa u velike planove Nerrazzura za sjedeću sezonu. Naime, talijanski nogometni div ima misiju vraćanja u vrh Serie A, a Perišić bi im bio važna karika u tome. No, Wolfsburg ga ne želi pustiti za manje od 15 miliuna eura.

Hecking ima noćne more

Treneru Wolfsburga Dieteru Heckingu nije baš drago što bi njegov jedan od najboljih igrača mogao napustiti momčad. Mancini, pak, ima strpljenja, i zna što bi dobio Perišićevim dolaskom. Sky piše kako bi Perišić godišnje u Interu mogao zarađivati 2,5 milijuna eura neto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je ove sezone u dresu Wolfsburga postigao 7 pogodaka u 35 odigranih utakmica, a ostvario je i 8 asistencija. Danas će Perišić jurišati na talijanski gol, i biti će jedan od najjačih aduta Nike Kovača u nastojanju da se pobijede Talijani, i tako se napravi važan korak ka plasmanu na EURO 2016. godine u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo