HRVATSKI STRUČNJAK NA RUBU OTKAZA: / Juriću se ne piše dobro nakon još jednog poraza

Image
Foto: afp, GIUSEPPE CACACE

U susretu 7. kola talijanskog nogometnog prvenstva Genoa, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, izgubila je na svom terenu od Bologne s 0-1.

30.9.2017.
23:07
afp, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Strijelac jedinog gola bio je veteran Rodrigo Palacio u 73. minuti. Bruno Petković igrao je za Bolognu do 60. minute dok Petar Brlek nije ulazio u igru za Genou.

Tri gola s bijele točke

Genoa je tako ostala na samo dva osvojena boda i nalazi se na 19. mjestu, dok je Bologna sa 11 bodova deveta. Juriću nakon ovog poraza neće biti lako sačuvati posao, talijanski mediji još su ranije pisali da bi mu ova utakmica trebala biti odlučujuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj subotnjoj utakmici Udinese je na svom terenu svladao Sampdoriju s visokih 4-0 (1-0). Domaći su tri od svoja četiri pogotka postigli iz kaznenih udaraca, a posljednji je u sudačkoj nadoknadi skrivio naš Ivan Strinić koji je odigrao čitavu utakmicu za goste. Kod domaćih je Andrija Balić igrao od 69. minute dok je Stipe Perica ostao na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi jedanaesterac iskoristio je De Paul (27), drugi Maxi Lopez (66) koji je bio strijelac i jedinog pogotka iz igre za 3-0 u 85. minuti, a konačni rezultat postavio je Fofana (90+5). Ovom pobjedom Udinese je stigao na 14. mjesto sa šest bodova, dok je Sampdoria osma sa 11. Na vrhu su Napoli i Juventus s po maksimalnih 18 bodova iz prvih šest kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo