HRVATSKI JUNACI ŠAHTARA: / Jedan je asistirao, drugi zabio, a evo što kažu o utakmici

Image
Foto: AFP

Nogometaši Šahtara upisali su 3:1 pobjedu protiv Anderlechta u prvoj utakmici osmine finala Europske lige i to uz značajan doprinos dvojice hrvatskih igrača.

11.3.2016.
8:11
AFP
VOYO logo

"Želio bih čestitati momčadi na pobjedi i vrlo dobrom prvom poluvremenu. Odradili smo sjajan posao, stvorili mnogo šansi za pogodak protiv dobrog suparnika i možemo biti zadovoljni postignutim rezultatom. Mogu to biti i naši navijači kojima i mogu obećati da ćemo se boriti do krajnjih granica kako bismo prošli dalje u natjecanju. Što dalje, to bolje", kazao je nakon utakmice Srna kojem je ovo bila prva asistencija u natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo je očekivao ovakvu utakmicu

Eduardov udarac glavom pod prečku, pak, bio je prvi pogodak Brazilca, koji je zadužio hrvatsku nogometnu reprezentaciju, u Europskoj ligi. Stigao je i u prvoj utakmici u kojoj je imao značajniju minutažu.

"Znali smo da će utakmici biti teška, jer Anderlecht je momčad koja je slavila protiv Olympiakosa i Monaca. Mogli smo u prvome poluvremenu postići i više od dva pogotka i susret okončati i uvjerljivijim rezultatom. No, to je nogomet... Suparnici su kako je utakmica odmicala počeli više riskirati, a mi smo zaigrali opreznije i pametnije. Naravno da je moj pogodak bio važan, 3:1 je bolje nego 2:1", prokomentirao je odrađeno napadač ukrajinske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/R2s1

Uzvratna utakmica ovih suparnika na rasporedu je 17. ožujka u Bruxellesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo