HRVATSKI DRAGULJ: / Slavni španjolski klub već je u kontaktu s Barcelonom iz koje želi dovesti Alena Halilovića

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Alen Halilović, 19-godišnji Barcelonin hrvatski veznjak koji igra na posudbi u Sporting Gijonu, mogao bi sljedeće sezone promijeniti sredinu i otisnuti se u Valenciju, tvrdi španjolski Sport.

28.4.2016.
13:30
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Nerealnim se čini, premda je to njegova želja, Halilovićev povratak u redove aktualnih španjolskih prvaka, a interes za njegovim uslugama i ranije su pokazivali Sevilla, Villarreal i Valencia. Potonji klub već je napravio i konkretne korake u smjeru njegova dovođenja, odnosno stupio u kontakt sa španjolskim prvacima kod kojih se raspituje kakve su opcije dovođenja hrvatskog reprezentativca. U kontaktu su Valencijin sportski direktor Jesus Garcia Pitarich i bivši mu suigrač Roberto Fernandez Bonillo s Barcelonine strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona ga se ne želi odreći

Navodno su u Valenciji već i saznali da, neovisno o tome kako se rasplete ova priča, Barcelona, s kojom je 2014. potpisao petogodišnji ugovor, inzistira na mogućnosti da Halilovića ima pravo pozvati u bilo kojem trenutku.

S 32 osvojena boda iz 35 odigranih ligaških utakmica, Sporting kraj sezone dočekuje u zoni ispadanja u drugi razred španjolskog nogometa. Tri su utakmice ostale do kraja prvenstvenog dijela sezone u kojoj je Halilović nastupio u 33 utakmice s učinkom od tri gola i pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo