HRVATSKI AS ODUŠEVLJAVA! / 'Zbog odnosa Ronalda i Dybale ću zatrudnjeti, ali prvorođenče ću nazvati Mario Mandžukić!'

Image
Foto: AFP, AFP PHOTO / Marco BERTORELLO

Navijači kluba su oduševljeni i to ne skrivaju porukama na Twitteru

16.2.2019.
10:14
AFP, AFP PHOTO / Marco BERTORELLO
VOYO logo

Nepotrebno je napominjati koliko Mario Mandžukić znači Juventusovoj nogometnoj momčadi; previše je puta to istaknuo trener Massimiliano Allegri, a još više navijači talijanskog prvaka koji ga nazivaju 'Ratnikom', 'Gladijatorom' i sličnim izrazima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu rundu aplauza pokupio je bivši hrvatski nogometni reprezentativac nakon 3-0 pobjede protiv Frosinonea u utakmici u kojoj su ga gostujući igrači 'pretukli' i u kojoj je asistirao Cristianu Ronaldu za završnih 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podigao statistiku kod suigrača

Otkako se Mandžukić vratio nakon ozljede Ronaldo je u te tri utakmice upisao četiri gola i četiri asistencije, Paulo Dybala se vratio među strijelce trećim ligaškim golom sezone i prvim od studenoga, a sam hrvatski napadač u zadnje je tri utakmice upisao dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcija javnosti oduševljava

Navijači kluba su oduševljeni i to ne skrivaju porukama na Twitteru. Mandžukića nazivaju 'Gladijatorom', 'vjerojatno najmanje uvažavanim napadačem na svijetu svih vremena', dive se njegovoj radnoj etici i kažu da ga je briljatno gledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U onima koji malo više iskaču u pohvalama ističe se jedan navijač koji se divi 'odnosu Ronalda i Dybale zbog kojeg će zatrudnjeti', ali će ipak 'prvorođenče nazvati Mario Mandžukić'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo