JAVIO SE S MALTE / Pašalić je sinoć prvi put bio kapetan Vatrenih: 'To je za mene velika čast i ponos'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon Pašalića je pred mikrofon stao Ivo Grbić, debitant u dresu hrvatske nogometne reprezentacije jučer

12.11.2021.
10:27
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bila je to prava rapsodija hrvatske nogometne reprezentacije na Malti. Vatreni su u predzadnjoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo svladali Maltu 7:1 i tako si osigurali showdown s Rusijom na Poljudu za izravni plasman u Katar.

Pred novinare je nakon jučerašnje utkamice stao strijelac i asistent Mario Pašalić, koji je nekoliko minuta bio kapetan hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prekrasna večer, nezaboravna za mene. jedan lijepo podatak je to, bio sam kapetan nekoliko minuta i to je bila velika čast i ponos za mene", rekao je Pašalić pa najavio utakmicu s Rusijom.

"To su utakmice za koje se živi. Jedva čekamo. Igra se na Poljudu, bit će izvrsna atmosfera. Nadam se da smo bolji od Rusije i da ćemo to pokazati. Pretpostavljam da će Rusi krenuti s dozom opreza jer im igraju dva rezultata, oni očekuju naš pritisak. Ne vjerujem da će se cijelu utakmicu okrenuti defenzivi, pokušat će nam pomrsiti račune", rekao je Pašalić pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam kako je to izgledalo jučer, drago mi je da u reprezentaciji dobivam veću minutažu. Tu sam, spreman sam i što god izbornik treba, tu sam da pomognem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grbić: 'Pokušao sam maknuti emocije sa strane'

Nakon Pašalića je pred mikrofon stao Ivo Grbić, debitant u dresu hrvatske nogometne reprezentacije jučer.

"Cijelu karijeru sam radio za taj debi, ostvario mi se san. Jučer sam ušao koncentrirano od prve minute. Pokušao sam emocije maknuti sa strane, koliko je to bilo moguće i pomoći momčadi. Dobili smo utakmicu koja je bila teška sa psihološke strane jer su svi pričali samo o Rusiji", rekao je Grbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH /

'Uživam ga gledati. Imamo kralja u momčadi, ljudi, fascinantno kako dečko s lakoćom igra'

Image
TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH /

'Uživam ga gledati. Imamo kralja u momčadi, ljudi, fascinantno kako dečko s lakoćom igra'

"Već smo igrali jednu utakmicu protiv Rusije u kvalifikacijama. U stožeru imamo Ivicu Olića i Vedrana Ćorluku koji jako dobro poznaju ruski nogomet. Bit će to prava šahovska bitka, publika će nas nositi na Poljudu, bit će teška utakmica na kojoj želimo izboriti Svjetsko prvenstvo", rekao je golman Vatrenih pa dodao:

"Atmosfera u momčadi je odlična, imamo stvarno dobru kemiju mladosti i iskustva. Konkurencija je velika i svatko može igrati u prvom sastavu i to je najvažnije za Hrvatsku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grbić, koliko god to zvučalo čudno, nikad nije doživio pun Poljud.

"Ne žalim što u Hajduku nisam dobio veće prilike. Bio sam tužan kad sam odlazio. Hajduk mi je dao najviše toga, prošao sam Hajdukovu školu i najzahvalniji sam im za sve. Išao sam težim putem, ali došao sam do lige petice i do Lige prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo