HRVATI U GLAVNOJ ULOZI: / Mandžukić zabio za Juventus, Kalinić izjednačio pa promašio jedanaesterac!

Image

Večer u Veroni, utakmicu između Fiorentine i Juventusa obilježili su hrvatski napadači.

24.4.2016.
21:28
VOYO logo

Mandžukić, koji je zabio i u prošloj utakmici protiv Fiorentine, doveo je Torineze u vodstvo. Svoj deseti pogodak u Serie A postigao je u 39. minuti na dodavanje Paula Pogbe.

Francuz mu je dodao glavom, a hrvatski napadač je lijevom nogom zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prije nego što je Mandžukić zatresao mrežu Tatarusanua, sudac Tagliavento poništio je dva gola, po jedan svake momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Mandžukić u 16. minuti asistirao Samiju Khediri, ali je označeno zaleđe. Četiri minute kasnije, Iličić je dodao za Bernardeshija koji je već svladao Buffona, ali pomoćni sudac bio je neumoljiv, iako je igrač "viola" bio u ravnini s obranom gostiju. To je bio tek početak večerašnjih uzbuđenja na ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić zabio nakon dva mjeseca

Nakon dva mjeseca, Nikola Kalinić ponovno je zabio za Fiorentinu. U 81. minuti izjednačio je na 1:1. Sjajnim udarcem dobro je "protegnuo" Buffona, ali legendarni talijanski vratar ovaj put bio je nemoćan.

http://dai.ly/x46pg6h

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, radost Firentinaca nije dugo trajala, dvije minute kasnije, Alvaro Morata vratio je "crno-bijelima" prednost.

Izborio i promašio jedanaesterac

Imao je Kalinić sjajnu priliku nanovo izjednačiti i to s bijele točke u 90. minuti. Juan Cuadrado, bivši igrač Fiorentine, napravio je prekršaj na hrvatskom napadaču za najstrožu kaznu. Kalinićev udarac obranio je Buffon, skinuvši u nastavku akcijie i pokušaj Bernardeschija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan peh imao je Nikola Kalinić u 93. minuti, kad je pogodio okvir gola. Mogao je i iz te situacije donijeti bod Fiorentini, ali lopta nije htjela u gol...

https://vid.me/EVPP

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo