HRVATI SPAŠAVAJU POSRNULOG VELIKANA? / 'Oni bi trebali vratiti klubu staru slavu'

Image

Hrvatski tandem mogao bi zaigrati zajedno kao nekada u Dinamu.

25.7.2016.
12:27
VOYO logo

Dolaskom Zinediena Zidanea na klupu Real Madrida hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić našao se u nezahvalnoj situaciji. Minutaža mu je osjetno pala te je time Francuz jasno dao do znanja da ne računa na njega kao standardnog prvotimca. Zbog toga je Kovačić odlučan u tome da potraži novi klub, a kako javlja Gazzetta dello Sport želja mu je vratiti se u Milan. Ovaj put, međutim, ne bi igrao za Inter, nego za gradskog im rivala.

"Kovačić ne želi još jednu sezonu provesti na klupi. Očajnički to želi izbjeći i čak je spreman navući bijes Interovih navijača prelaskom u redove ljutih im rivala", piše se na Pianete Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završi li u Milanu, nagađa se kako bo se radilo o posudbi bez mogućnosti otkupa jer Real još uvijek računa na veznjaka u budućnosti s obzirom da su za njega dali 35 milijuna eura prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najnovijim informacijama Kovačiću bi se u Milanu mogao pridružiti reprezentativni suigrač Milan Badelj. Kako piše La Repubblica novi trener Vicenzo Montella, koji je Badelja doveo u Fiorentinu iz HSV-a, želi veznjaka u Milanu. Navodno je već došlo i do kontakta između zainteresiranih strana. No, zbog financijskog fair playa Milan je zapao u probleme te bi prije izlaska na tržište morao prodati nekoliko igrača, a među prvima se spominje napadač Carlocs Bacca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvare li se želje tenera Milana i dođi li dva Hrvata, klub bi na ovaj način nakon napokon mogao riješiti probleme u veznom redu nastale odlaskom velikana Andrea Pirla i Clarencea Seedorfa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo