HRVATI NAPOKON ZAJEDNO U TORINU: / Pjaca stigao u Italiju, ovako je izgledao njegov prvi trening

Image
Foto: Screenshot

Godišnji odmor za nogometaše Juventusa službeno je završio.

1.8.2016.
14:40
Screenshot
VOYO logo

Na treninzima u kampu aktualnih talijanskih prvaka u Vinovu stigli su preostali reprezentativci koji su se odmarali nakon Europskog prvenstva. Među njima je i donedavni Dinamov krilni napadač Marko Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno mi je da me u Juventusu čeka borba. Morat ću se dokazati i nametnuti. No, tako je bilo i po mom dolasku u Dinamu, nije da se nisam navikao na takve stvari. Znam što me čeka. Juventus je puno jači klub, ovdje je puno bolja konkurencija, spreman sam na sve. Svjestan sam da ovdje nemam sigurno mjesto u prvoj postavi, ali vjerujem da ću iskoristiti svoju prigodu i izboriti se za mjesto u momčadi", izjavio je Pjaca u intervjuu za Goal.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Vinovu su ih dočekali Dani Alves, Gonzalo Higuain Stephan Lichtsteiner i Mario Mandžukić. Oni zajedno treniraju od kraja prošlog tjedna, dok je Claudio Marchisio samostalno trenirao jer se drži programa oporavka nakon ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak momčadi trebao bi stići u kamp u utorak. Kao što je poznato Massimilliano Allegri, članovi stručnog stožera i igrači u subotu su u Hong Kongu odigrali prijateljsku utkamicu sa South China Clubom. Oni će po povratku u Italiju imati nekoliko dana omdora, a potom ih u nedjelju očekuje prijteljski ogled s West Hamom Slavena Bilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus, inače, otvara sezonu 20. kolovoza kada im u goste dolazi Fiorentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo