HRVAT ODLAZI IZ FIORENTINE? / 'Pokazali su nepoštovanje prema njemu'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Sudeći prema riječima Dejana Joksimovića, menadžera Milana Badelja, hrvatski reprezentativac na ljeto će napustiti Fiorentinu.

17.2.2016.
15:35
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Priznao je Joksimović to u razgovoru za Tuttomercatoweb. Na pitanje je li istina da Valencija prati Badelja odgovorio je sljedeće:

"Sigurno je da će napustiti Fiorentinu na ljeto". Na čuđenje novinara nastavio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem novac

"Da. Njegov odnos s navijačima, gradom i svima u klubu je izvrstan. To nije problem. Stvar je u tome što Fiorentina ne poštuje moj rad. Doveo sam Milana u klub za relativno mali iznos, uzimajući u obzir njegove kvalitete", rekao je Joksimovi napomenuvši da je problem novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za svoj rad pri njegovu dovođenju i svim putovanjima u Firencu, koji su me skupo koštali, nisam dobio niti eura. Puno sam puta dolazio na razgovore, a jedini način da se naplatim je da Badelj napusti Fiorentinu", poručuje igračev zastupnik.

Tražen u Europi

"Znam da može igrati u vrhunskim klubovima. Fiorentinu smo odabrali i pokazao se profesionalcem i jako dobrim igračem. Ali, s obzirom da klub nije iskazao poštovanje prema meni, nisu pokazali niti poštovanje prema njemu, što stalno ponavljamo", kazao je Joksimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinara Tuttomercata je zanimalo gdje će Badelj nastaviti karijeru: "Postoji puno, puno opcije, diljem Europe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Badelj se ozlijedio početkom siječnja na utakmici s Lazijom,a klub je priopćio da će zbog toga pauzirati najmanje tri tjedna. Riječ je o ozljedi tetive lijevog kvadricepsa.

Image
MOŽEMO ODAHNUTI: /

Stigle dobre vijesti iz Firence o reprezentativcu Hrvatske

Image
MOŽEMO ODAHNUTI: /

Stigle dobre vijesti iz Firence o reprezentativcu Hrvatske

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo