HRVAT NA METI NJEMAČKOG VELIKANA: /

Borussia Dortmund ga je spremna dovesti

Image
8.7.2016.
10:20
VOYO logo

Stigao je Kovačić u madridski klub u transferu iz Intera prije nepunih godinu dana, imao u klubu sa Santiago Bernabeua nekoliko odličnih utakmica, osvojio Ligu prvaka, ali upoznao i klupu i tribine. Jaka konkurencija pokazala se prejakom za igrača koji je svoje trenutke u igri u pravilo dobro koristio, a to nije ostalo nezamijećeno u redovima ostalih europskih velikana koji si njegov transfer mogu priuštiti. Spominjao se čitav niz talijanskih klubova, od milanskih velikana do prvaka Juventusa, nekih engleskih sastava, a čini se da simpatizera u nogometnom svijetu Kovačić ima i među perjanicama njemačkog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema saznanju Bilda, dortmundska Borussia u njemu vidi igrača koji bi mogao nadomjestiti odlazak Henriha Mhitarjana u Manchester United i u prošloj sezoni drugoplasirani klub Bundeslige mogao bi se odvažiti na transfer vrijedan oko 25 milijuna eura.

Dortmundski klub rasprodao je svoj istaknuti trojac i dobro popunio blagajnu odlascima Mhitarjana (42 milijuna eura), Matsa Hummlesa (u Bayern za 35 milijuna eura) i Ilkaya Gündogana (u Manchester City za 28 milijuna eura). Zasad je 105 milijuna eura bankovnog jamstva adresirano na Borussiju koja će sigurno i u kupnju skupih pojačanja. Jedno od njih mogao bi biti i Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo