HRVAT BRILJIRA NA AZIJSKOM KONTINENTU: / Zabio četiri gola, a hat-trick kompletirao za 11 minuta

Image
Foto: Screenshot

Persija je nakon pet kola prva s 10 bodova koliko ima i drugoplasirani Song Lam Nghe An iz Vijetnama

10.4.2018.
19:45
Screenshot
VOYO logo

Indonezijski prvoligaš Persija Jakarta ostvario je važnu pobjedu u AFC kupu protiv Johor DT-a rezultatom 4-0, a sve četiri gola zabio je hrvatski napadač Marko Šimić.

U AFC kupu samo prvoplasirana momčad (od njih četiri) iz skupine ostvaruje daljnji plasman u ovom natjecanju tako da je ovo bila vrlo važna utakmice za Persiju koja je lovila to prvo mjesto. A Šimić je na utakmici briljirao. Prvi gol zabio je u osmoj minuti, drugi u 12., a za samo 11 minuta kompletirao je hat-trick. Četvrti gol na utakmici zabio je u 87. minuti iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimić je karijeru započeo u Zagrebu u kojem nikada nije dobio priliku u prvoj momčadi. Kratko je bio član ruskog Khimkija, a zaigrao je i u dresu Lokomotive. Neko vrijeme igrao je i u Maleziji, a krajem 2017. godine preselio je u redove indonezijskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Persija je nakon pet kola prva s 10 bodova koliko ima i drugoplasirani Song Lam Nghe An iz Vijetnama. U posljednjem kolu Persija će gostovato kod singapurskog Tampinesa, koji je trenutno posljednji u grupi H.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo