HOĆE LI IH SUDBINA KONAČNO SPOJITI? / Perišić spašava karijeru kod trenera koji ga proganja godinama

Image
Foto: Profimedia

Calciomercato donosi zanimljivu informaciju o mogućem transferu Vatrenog

29.7.2020.
12:15
Profimedia
VOYO logo

Malo je kojem hrvatskom reprezentativcu sudbina toliko upitna kao Ivanu Perišiću. Bayern ga ne želi zadržati u svojim redovima, nepotreban je i Antoniju Conteu u Interu, a sukladno tome završio je na transfer-listi.

Image
JE LI NA POMOLU VELIKI PREOKRET? /

Nijemci objavili što Ivana Perišića dijeli od transfera iz snova

Image
JE LI NA POMOLU VELIKI PREOKRET? /

Nijemci objavili što Ivana Perišića dijeli od transfera iz snova

Perišića traže brojni klubovi, ali za sada nema, barem kako prenose strani mediji, nema previše konkretnih ponuda i nitko baš opasno nije zagrizao za Hrvata. Međutim, Calciomercato donosi zanimljivu informaciju o mogućem transferu Vatrenog. Talijani pišu kako Perišića potražuje Jose Mourinho, menadžer Tottenhama te kako bi posao zaista mogao biti realiziran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Tottenham Hotspur Head Coach José Mourinho ahead of The FA Cup match between Middlesbrough and Tottenham Hotspur at the Riverside Stadium, Middlesbrough Middlesbrough v Tottenham Hotspur, The FA Cup - 05 Jan 2020, Image: 491100990, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Shaun Conway/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Spas za karijeru?

Mourinho je inače veliki obožavatelj Perišića, godinama ga je htio dovesti u Manchester United, ali se ovi nikada s Interom nisu uspjeli dogovoriti oko odštete. Na kraju je Mourinho dobio otkaz i neko vrijeme je pauzirao, a na kraju je preuzeo Tottenham ove sezone i sada se ponovo piše o interesu za Perišićem.

Vatreni vrijedi negdje oko 20 milijuna eura, što neće biti neki problem Tottenhamu, ali vjerojatno je u igri i neka vrsta posudbe s pravom otkupa, kao što je bilo u slučaju Bayerna. No, nas ipak najviše zanima kako bi izgledala suradnja Hrvata i Portugalca. Mourinho ga je godinama htio u svojoj momčadi, a niti Perišić vjerojatno nije imao ništa protiv pa bi sada bilo interesantno vidjeti što Jose može izvući iz hrvatskog reprezentativca i može li mu spasiti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo